White

Gud så seg jag är idag. Var hos frisören klockan elva och jag bara satt där rätt upp och ner i tre timmar som en levande död. Jag orkade knappt vara trevlig så illa var det. Kan väl bero på att det blev så bra som det faktiskt blev igårnatt.

Hämtade Sosso på stationen klockan nio sen dumpade mamma oss hos Joppe där Petter, Emil, Rasmus och Josse redan var. Efter en stund kom Johan, Niklas och ett par jag inte vet namnen på. Vi spelade en massa olika kortspel, bland annat vattenfall och jag kom på regeln om att man inte fick kolla varandra i ögonen. Tårarna rann så mycket vi skrattade. Vid halv tolv promenerade vi till stationen där vi träffade Lotten, Viktor och lite annat folk från Kävlinge.

När vi kom till Malmö bestämde vi oss för att inta White och det var fantastiskt roligt på schlagergolvet. Träffade på ännu fler kända ansikten och jag lyckades, inte helt oväntat, göra bort mig totalt! Någon gång under kvällen fick jag dessutom för mig att jag behövde ringa någon så jag ringde och ringde men ingen svarade. Tillslut kom jag fram till Paulines röstbrevlåda och det var väl bättre än inget tyckte jag så där stod jag och snackade in på den i jag vet inte hur många minuter. Det hade jag helt glömt bort tills hon påminnde mig imorse... Halv fem på morgonen trillade jag och Sofie in hemma hos mig. Då hade vi även spenderat en timme på stortorget med att leta taxi!

Nej det var en riktigt, riktigt, riktigt rolig kväll! Tycker nästan att vi kör en utgång till på  White efter min tjejmiddag! Det här måste vi iallafall göra om Sofie!

By the way, jag har klippt mig (haha...)!