The show must go on

Var äntligen dags för opponeringen av b-uppsatserna idag. Spårade en del som vanligt men jag tyckte att jag klarade mig ganska bra. You have to choose your battles.
Bestämde mig redan under julledigheten för att ta ett uppehåll i studierna när det var avklarat. Den främsta anledningen är tyvärr att ledningen har varit under all kritik den här terminen. Tänker inte börja beskriva kaoset för då lär jag inte kunna sluta men om alla i klassen upplevt samma frustration och missnöje, fört kritiken vidare och det ändå inte resulterar i några förbättringar utan fortsätter med ursäkter om budget och jakt efter syndabockar, känns det varken som att de vill bli bättre eller fortsätta utbilda. Vet inte hur många som hoppat av helt och hållet efter det här men jag tar som sagt bara en paus och ger det en ny chans till hösten eller nästa vår med ny motivation. Just nu är den som bortblåst. 
In love.
Köpte en ny blomma igår. Ska bli intressant att se vem som tar död på den först; jag eller katten. 
Har ett par dagar ledigt nu innan jag återvänder till min tjänst på måndag. Ska bli skönt att tjäna pengar igen och ha råd att unna sig någon resa i sommar. Man får se det från det ljusa sidan helt enkelt. 
Kategori:
Kommentera inlägget här: