Även jag har skaffat neonrosa nagelack! (2 eller 1 L ?)

Idag har jag varit på körlektion för andra gången. Det var väll rätt okej, men inte lika lätt nu som första gången, nu var jag tvungen att använda gasen! Skit läskigt, och alla speglar och döda vinklen och gas och broms och allt, kalla mig trög men det kommer ta ett tag innan allt sitter. Och rätt vad det var så skriker min körlärare BROMSA! Det första jag tänkte var, vilken var nu bromsen?! Så där sitter jag med en körlärare som drabbats av panik, men i mitt huvud så är det lungt, jag tänker bara, okej, bromsen, kom ihåg ramsan sara! KBG - kopplingen, bromsen, gasen, sen så, då kan jag bromsa. (Ingen olycka inträffade, paniken var över en trottoarkant som visserligen fick sig en känga)

När jag var klar där så kom Sape körandes med sin pappa! Observera KÖRANDES! Hon är inte ens 18 och hon går inte på körskola och hon ska inte vara bättre än mig ! Hon kommer säkeret ta körkort före mig oxå bara för det den grisen ;) Jag har skit mkt klydd med mitt körkortstillstånd, jag får inte lov att övningsköra hemma med mina föräldrar pga att vägverket slarvat bort mina papper. Mamma ringde idag och gnällde på dom, och då hette det att de kunde dröja 5-6 veckor!! Jag som ville få de mesta gjort under sommaren, men känns som jag får ta teorin först istället..

Efter lite shopping i stan så åkte jag och Sape hem till henne och fixade lite stuffs! Sen åkte jag hem till Anton och vi kollade på filmen "next" som man inte hängde med alls i.. Tror min hjärna har lagt av nu under sommaren och det är skönt på ett sätt, men inte när de verkligen gäller för då sitter jag där med iq som en fiskpinne!

Imorgon så fyller Pauline 18 år ! Eller om typ 10 min! :D Då är det fest hela kvällen, men Sape kommer och gör mig sällskap redan vid ett , och då ska hon få en surprise!  Vi ska göra rent till min och Antons kära ökenråtta :D Den som hon älskar lika mkt som jag älskar hennes fötter! haha!


Och idag har jag laddat ner ännu fler låtar, som sagt min pappa är Coca Cola-narkoman! Så nu är det Justin timberlakes Lovestoned och Greendays Working class hero som ligger på topp!

Men dags att sova, jobb imorgon!

Natti Natti! *

image214


THINK PINK!

Vi kommer att döö samtidigt du och jag!

Nu har min blogg varit död ett tag och det beror på att jag har varit väldigt upptagen och inte lat !

Bland annat så har jag gått sommarskola för matte B, vilket jag inte skäms över för jag suger verkligen på matte, men huvudsaken är att jag klarade det!
Sen har jag jobbat lite och sen kommer jag inte ihåg mer och det är läskigt! Mitt minne är inte större än en guldfisks för tillfället och jag vet inte vad det beror på! Sara försökte berätta för mig idag om när hon och Anton hade varit hemma hos mig för nån vecka sen och vi hade spelat Aquaspelet, och jag kan se det framför mig men jag kommer fortfarande inte ihåg det..
Men jag kommer iallafall ihåg vad jag gjorde igår och då var jag hos min moster i Staffanstorp och hjälpte henne och hennes man med barnen eftersom hon blivit opererad. Det var kul, tycker egentligen inte om småbarn så mkt, men dom två är så söta!

Och idag har jag varit med Sape på väla! På vägen dit satt vi och lyssna på min Mp3? (kamera). Laddade ner nya låtar från musikkällan idag, dom låtarna man får från LOKA. Så nu ligger jag och lyssnar på Säkert! - vi kommer att dö samtidigt och Monsoon med tokio Hotel på full repeat.

Kom precis hem från Anton, vilket ösregn!! Alltid när jag ska ut så regnar det som värst oxå! När jag o anton skulle till videomix i helgen och köpa godis var de fint väder sen hann vi ut så börja det regna och några minuter senare, när det var försent att vända tillbaka, så ösregnade det ! Kommer säkert bli översvämning eller ngt sånt snart!

Men nu ska jag ta och sova, och jag lovar att det inte dröjer lika länge tills nästa inlägg Emelie! ;)
Ps! På fredag fyller Pauline år! Och då är det FEST! :D <3Lätta spår i sanden
Och en vind som smeker ömt
Jag är så lycklig att jag fann den
Den lyckan som jag alltid drömt
Så kom närmre mig
Låt mig värma dig   

Tillfälligt avbrott!

Har knappt nån tid över nu för tillfället,
har så mkt man vill hinna med och måste hinna med, och så lite tid.
Men en sak är säker, senast nästa helg är jag tillbax!


image208