Höst

Nu börjar det märkas att hösten är här.
Marken är gul och röd av alla löv som fallit, och när man cyklar låter det svishkrax, svishkrax.
För att komma i rätt stämning har jag gjort lite höstgrejer, bland annat börjat dricka en himla massa varm oboy, och så har jag pysslat en väldigt söt kastanjegubbe, precis som när man var liten!

  

Idag har jag varit hos Anton hela dagen och då tvingade jag honom att gå till ankdammen och mata ankorna, det var mysigt. Där träffade vi en skum gubbe som visade oss var han bodde, han verkade väldigt stolt över sin balkong..Sen kom Johan och gjorde oss sällskap och därefter stack vi  till Mc Donalds.
När pappa kom och hämtade mig fick jag övningsköra hem, första gången jag körde i mörker men det var inga problem faktiskt.
Jag vill ha körkort nu!

Fredag

Idag har jag och min älskling spenderat minst 5 timmar på Center Syd, det kan vara svårt att tro eftersom där knappt finns några affärer kvar för tillfället men det är hundraprocentigt sant.

Det började med att vi kom dit vid 12, två timmar innnan klippningen. Då gick tiden ganska fort, jag hittade ett par stövlar, lite smink, strumpor och en ny tröja. Medans jag och Anton gick runder såg vi en tjej som hade på sig något som liknade en korsett i skinn, utanpå sin skjorta. Både jag och Anton kollade lite skumt på henne och började genast snacka skit. 

Sen när det väl var dags för klippning var frisören lite sen så jag fick sitt och vänta. Jag kände mig ganska lungn och avslappnade, kanske skulle inte denna frisören visa sig vara ett monster som alla andra, hon hade iaf ett snyggt namn (Sara, of course). När hon sen kommer in och jag ser att det är tjejen i läderkorsetten som ska klippa mitt hår får jag panik igen..

Själva klippningen var ganska dryg och exakt som jag förväntat mig: Frisören babbla om en massa ointressanta saker jag inte orka lyssna på, fråga mig  en massa frågor hon inte är intresserad av att veta svaret på, och skiter totalt i vad jag säger när det gäller håret...

Som tur var (för henne) så blev det bra, och jag blev nöjd!
Jag älskar mitt korta hår.

Ps. Är det dåligt om frisören jämför ens hår med tuggummi? Förstod inte riktigt det resonemanget..

Efter klippningen hade vi bara en timme kvar att fördriva på centan innan nästa buss skulle komma.
Fem min innan bussen skulle komma kom jag ihåg det ända vettiga min frisör sa till mig: Man får gratis hårprodukter utanför systemet! Jag vill ha gratis hårprodukter, så jag springer tillbax in till Center Syd och ska hämta, missar bussen, en timme till på Centan, en mindre glad pojkvän..

Påtal om det, nu ligger Anton och sover i min säng, han laddar inför idol såklart, han älskar idol. han tycker att Daniel är söt. Men jag vet inte om jag ska väcka honom eller inte, han sover så sött till Paul Potts.


  

ps 2. Frisyren är faktiskt fin, försök säg det till min kamera!

Skräck!

Imorgon händer det.

Jag ska klippa mig för första gången på hela året !

Det är sant , jag har frisör-fobi.

Frisörer är dumma och tvingar en att skaffa frisyrer man inte vill ha. Det går inte stoppa dom ihäller för dom vet alltid bäst och vad som passar en perfekt sen går man därifrån o ser ut som en pundare.

Nää, frisörer freaks me out.

Så bli inte rädda om ni ser mig  i en regnbågsfärgad Mohawk i skolan på måndag, jag har bara varit hos frisören..


image397