2much

Helgen var riktigt mys.
Var med Anton och krängde chips och godis och hyrde filmer. Som vanligt var filmen som Anton valt sämst men det är bra att han erkänner iallafall. The Hitcher var ändå ganska okej, lagom läskig för personer som vill kunna sova efteråt.

Klockan kvart i 10 på lördag morgon kom min mamma och hämtade oss hos Anton och vi körde till Malmö på jakt efter en balklänning. Efter spring fram och tillbaka och många turer i omklädningsrummen hittade jag tillslut min klänning och den är faktiskt väldigt fin. Det som gör den ännu bättre är att den är i strlk 36 och måste sys in. Det gav jag den några pluspoäng för. Men det betyder inte att jag ska lata mig, tvärtom, ska faktiskt köpa träningskort i februari.

Idag hade vi rollspel i skolan. Väldigt roligt och intressant. Jag fick vara utrikesminister för ett land med militärdiktatur och sen helt plötsligt var jag på ett plan som krascha, det visade dem iallafall på nyheterna men jag ville inte dö så jag fick säga att det var en look-a-like. Som sagt, väldigt kul. 

Sen jag kom hem, vid fem tiden (!) har jag varit väldigt aktiv. Ringt min körlärare för att boka tider och fick en tid på lördag morgon! Trodde inte ens att det var möjligt.. Därefter ringde jag och boka klipptid kl 10 på fredag morgon (fast jag är ledig hela dagen), därefter mejlade jag en lärare om projektarbetet och därefter en präst. Känns som jag har fått en del gjort trots att jag kom hem så sent, det gillar vi!

covered in rain

Idag började jag dagen med att städa på jobbet. Slog i handen och fick värsta köttsåret och blodet sprutade, okej lite överdrivet kanske men alla höll med mig om att jag borde sjukskriva mig och tjäna pengar på försäkringen. Vilket ffall som helst åkte jag och Pauline till malmö kort därefter och jag laddat upp med tre plåster i fickan ifall det skulle blöda igenom.

När vi kom fram drog vi mot Hansa och kollade på balklänningar. Blev förälskad i en Champangefärgad klänning men Pauline envisades om att vi skulle till den andra affären oxå, så jag kunde ha några att välja mellan. Slutade med att vi gick runder i malmö i x- antal timmar och letade efter Palm Design affären. Gick värsta omvägen men nu känns det som man kan malmö ganska bra. Fick fråga om vägen några ggr och det blev en riktig rundtur med fika på skånetrafiken. När vi väl hittade affären, och kom in från ösregnet, hittade jag en till klänning givetvis, en mörkbrun med paljetter som oxå va skit snygg så nu har jag stora bekymmer. Antingen blekfis eller twin med pau. Gillade den första lite mer för jag älskade färgen men den satt som en säckpotatis, dessutom kräver den några veckors solarium. Den andra va oxå snygg men det är typ samma färg som mitt hår och det kanske blir lite kaka på kaka. Ja som sagt, stora problem!

Halkan

Idag har jag gjort halkan med körskolan, det var roligt men halt.