Where the streets have no name

Har precis vaknat och kan ännu inte se klart. Det första man gör är givetvis att starta datorn torts att det sista man gjorde innan man gick och la sig var att stänga av den. Inatt sov jag helt ensam för första gången i mitt liv. Jag trodde helt ärligt inte att jag skulle klara det, åtminstonde inte så bra som jag faktiskt gjorde. Jag kollade på tv till klockan 12, satt vid datorn till halv 1. Självklart råkade jag komma in på en sida med en bild på The Grudge, den ända filmen som verkligen skrämmer livet ur mig. Nu kommer jag aldrig kunna somna tänkte jag. Skulle kryssa ner bilden men råkade istället förstora den så bilden blev ännu större. Fick blunda och försöka dra pilen så långt upp till höger det gick för att kunna stänga ner fönstret. Laban höll mig sällskap och jag somnade på en halvtimme. Normaltid.

Nu har jag så mycket kvar att göra att jag inte vet var jag ska börja. Packningen är väl prio ett. Packning och frukost. Runt halv 1 ska jag vara hemma hos Anton för att hämta upp honom och hans saker. Efter det ska vi till Statoil och köpa U2's senaste album så vi kan lyssna på det på vägen upp. Anton fick lov att köra första halvan vilket inkluderar Hallandsåsen. Den vill jag gärna slippa. Kan dem aldrig bli klara med tunneln eller har dem lagt ner den igen? Ikväll ska vi resa tält under förutsättning att det är upphåll. Imorgon blir det kanske zoo eller någon annan turistfälla innan vi på kvällen beger oss till Ullevi för att se världens bästa band. Snow Patrol är tydligen förbandet. Det gillar vi.

Nu ska jag bli människa igen.  Spektakulärt! U2's scen kallas för The Claw och ser ut som något hämtat ur en scfi film.

No line on the horizon

Så här långt har min semestervecka varit riktigt bra! Jag blandar ihop dagarna och när vi gjorde vad men vi har bland annat varit på Etage och Ikea plus hyrt en massa filmer. Myskvällar är underskattade! Igår var jag och Pauline uppe till klockan tre på natten och färgade varandras hår så det är inte konstigt att man är så trött som man är idag .

Imorgon bär det av mot Göteborg för på lördag är det äntligen dax för U2's 360 Tour!!

SEMESTER!

Halv sex började min semster och det är så himla skönt! Kanske nu man ska ta tillfället i akt och berätta för er som inte redan vet att jag kommer börja jobba heltid från och med den första augusti. Jag vet, jag vet. Jag kommer inte ha något liv men det kommer inte bli värre än det har varit nu i sommar ialla fall... Nu kommer jag iallafall att vara ledig över vissa helger. Sen kommer jag även att bli ansvarig över herravdelningen så snart är det jag som regerar nedanvåningen haha! Dock bad jag om att få det på prov för jag vet inte hur dem har tänkt sig att jag ska hinna med både accsess. avd. plus herr avd. men det ger väll sig. Jag ska iallafall försöka orka med det fram till jul...

Och snart kommer Pauline och Sosso hem till mig! Nu har jag ju FF och allt eftersom mina föräldrar åkte till Göteborg i förmiddags! Vi ska nog bara mysa och se på film ikväll sen får vi se vad som händer resten av veckan!

Nu ska jag slänga mig i duschen!

Ciao

Ps. Dagens kommentar: "Hur är vädret där uppe?" (Martin till en väldigt lång kund)