Livets teater

De där bakistabletterna är ju ett skämt. Mår så fruktansvärt dåligt just nu haha, men det är bara att ladda om! Ikväll ska Ida firas med en massa sköna tjejer här i Malmö och efter det blir det antagligen båten igen. 
Det här var ungefär vad julpynt jag orkade med idag. Bättre lycka imorgon. 
Inte ens bakad potatis och lax gjorde livet lättare.
Övertygad om att jag och Fredrik Wikingsson kunde ha blivit bästisar. 
Kategori:

Stop holding your breath

Mycket trevlig kväll får jag säga, väldigt mycket nostalgi. Åkte ju till Kävlinge på förfest, inte varit där på säkert två år snart. Fick en ny bästis i hundformat och satt och asgarvade åt bilderna jag tog men det blir ju knappast sötare än såhär. 
Blev lite smått åksjuk på väg in till Malmö, vin och rally är ingen bra kombo... Förväntade oss värsta kön när vi kom fram men det var ingen kö alls. Och båten tyckte jag faktiskt levde upp till alla mina förväntningar, man går aldrig därifrån utan en galen story men den behåller jag nog för mig själv, hehe. 
Ska iväg och handla något att äta sen blir'e julpynt und so weiter innan det är dags att ladda om inför kvällens upptåg, weekend warrior. 
Kategori:

Jag kommer aldrig tillbaka hit igen

Inte varje gång man kommer hem från en utekväll och startar datorn, känner bara ett sådant glädjerus just nu. När människor visar sina rätta sidor och underlättar alla funderingar man gått och burit på så länge, som en sten från bröstet. Nä, nu ska jag ta min luftgitarr och mitt headset och rocka loss i sängen innan jag somnar gott!
 
Kategori: