Ibland får man unna sig själv...

Igår jobbades det för fulla muggar och det var jag och Vikki som höll ställningarna där nere. Och idag har tiden stått helt still. Vi var fyra personer (!) på jobb idag, tre efter fem. Det kanske låter som att det är tillräckligt men det var det inte. Riktigt drygt plus att jag har skitont i ryggen. Höjdpunkten var när Pauline kom in och överraskade mig, kul att du är tillbaka, igen :) Annars spenderade jag och Nora den mesta tiden med att hänga om på FSB så nu får vi hoppas att det duger.

Imorgon är jag ledig och kvart över 11 ska jag befinna mig på SKULT. Ska klippa och slinga håret var det tänkt och Pauline ska joina. Sen på torsdag ska jag till landskrona, först på ögonbrynsplockning (och det ska inte bli som det blev sist, det ska jag se till!) och sen på airbrush tanning. Det ska bli spännande, så länge jag inte blir helt gul/orange eller fläckig så...

Nu ska jag ta på mig lite bekvämare kläder och sen ska jag nog köra lite Mario Party på wii. Mer party än så blir det inte på min alldeles egna fredagkväll.

Snabbt och lätt

Nu är jag riktigt trött. Ska sova så fort jag är klar här så därför får det gå fort, haha.

Igår blev min förkylning ännu värre och ett tag kunde jag inte ens prata så det blev inget festande för min del. Jag och Anton åkte hem till mig istället och krängde chips och spelade lite wii innan vi somnade vid tolv. Sen idag åkte jag och mamma in med tåget till malmö för en rejäl shoppingrunda. Hon hittade en hel del medan jag snålade lite grann. När man väl har fått lön och pengar vill man ju inte att det ska ta slut med en gång. Jag gick och övervägde mellan olika prylar och valde bort ovanligt mycket, inte likt mig... Det slutade ialla fall med att jag fick med mig en blus från H&M, ett brunt läderskärp från Replay, två glas/ljuslyktor från iittala (har intalat mig själv att jag måste köpa minst en "flyttahemfrånsak" i månaden), den nya finnkrämen från apoteket (10%! Nu ska finnarna bort!), ögonskugga i tre nyanser från LOreal, en rouge från LOreal (lite rosig, perfekt nu till kyligare dagar och vinterblek hy) ja, det var nog allt tror jag... Jag hittade ingen jacka direkt. Hittade dock en gullig sak från Odd Molly men den var mer som en kofta.

Imorgon ska jag jobba och likaså på tisdag. Men på onsdag ska jag till Nova och SKULT för att klippa och slinga håret och förhoppningsvis så möter Pauline upp mig därefter :)

Go natt!

Pauline?

Har egentligen inte tid men jag måste bara berätta om en sak som hände igår förmiddags. Jag var hemma hos Anton och skulle ringa hem:

Ett antal signaler går fram...

I andra änden: -Hej det är Paulina?
Jag: (Tänker oj, jag har råkat ringa hem till Pauline istället!) Heeej! Hur är läääget? (Glad!)
I andra änden: -Ehm, jo det är bra..? (På Stockholmska!)
Jag: Oj, jag har nog ringt fel!
I andra änden: Jasså, vem söker du då?
Jag: Eh, Elin..? (Som är min lillasyster, vet inte ens varför jag sa hennes namn?)
I andra änden: Ja, då har du nog kommit fel, haha!
Jag: Hej då!  

Klick!

Jag har inte ringt fel nummer på flera år så det var ganska roligt i efterhand. Speciellt eftersom jag verkligen trodde att det var Pauline som svarade i andra änden. För det första har vi typ 2 siffror i vårt telefonnummer som är samma, för det andra så pratar hon inte stockholmska (eller?) och för det tredje så är hon inte ens hemma nu utan i Norrtälje. Haha, som det kan bli ibland.

Nu ska jag snart till Malmö. So long!