Easy like a sunday morning

Blev en kort dag på jobbet igår. Fick utslag under eftermiddagen och fick åka hem ett par timmar tidigare så jag skulle ha möjlighet att ta mig till vårdcentralen om det skulle sluta som sist... 
Fick exakt likadana utslag för någon månad sedan. Det började som något som liknade myggbett och slutade med att jag var svullen över hela kroppen, mindre trevligt.
Så långt gick det som tur var aldrig igår så istället för att behöva spendera natten på sjukhuset blev det soffhäng med illvet och ett glas vitt vin. 
Halleluja moment! 
#idol. 
Idag ska jag jobba in tiden från igår och därefter är jag ledig till fredag nästa vecka. Fantastiskt! 
Kategori:

Among the stars

Hade en fin ledig dag igår. Strosade genom stan och jagade ett vintagé-fat till köket utan framgång. Istället blev det en god köttfärssås och soffmys, helt okej!
Jobbade lyxtiden tio till sjutton idag så jag passade på att bjuda hem några tjejer på middag. Vin och ett första försök till Ratatouille som faktiskt blev ganska lyckat om jag får säga det själv, och visst får jag det. Jag har nog aldrig lagat så mycket jag som jag gör nu, jag har till och med matlådor i frysen för första gången. Så mycket roligare det är att laga mat när man har någon att dela det med. 
Sofie valde att stanna över natten, själv har jag haft en hel drös med saker att fixa sedan Ida och Cornelia åkte hem och har fortfarande inte kommit i säng... 
Fint sällskap har hon också!
Imorgon slutar jag också fem, uppvärmningen inför stängningen lördag och söndag. Efter det ska jag åka raka vägen till Lund på fredagsmys och nästa vecka, hör och häpna, jobbar jag endast en dag! So excited! 
Kategori:

To trust, to hold, to care

Eat, sleep, work, repeat.
Helgen: 
Bra kalas i lördags. Vin ur dricksglas, då vet man att kommer spåra...
            
Fyndade en originell vas i Jigsaw-stuk. 
Passade på att åka ut till kyrkogården i Limhamn när solen sken. 
Och sent på kvällen invigdes stekgrytan jag fick i 25 års present. 
Yummie. 
Idag är jag ledig vilket firades med en tvättid klockan sju imorse. Resten av dagen spenderas med min käraste och imorgon blir'e jobb och middag med fina tjejer.
Kategori: