Shout it out loud

Hello thursday.
Frukost klockan två. Himla tur att jag inte är laktosintolerant för min allergi mot sojaprotein är inte nådig. Har läppar som Amanda Lepore just nu...
Tentainläming, woho! Känns som man bär på en halv miljon kronor när man är på väg med exemplaret till inlämningsbåset, skyddar det med sitt liv. 
Kategori:

She's a woman, you know what I mean

Bruschetta med avokadoröra, hallon och valnötter i väntan av Johan Glans och New Girl!
Ser fram mot att kunna cykla till skolan med musik i öronen imorgon. Att vara utan Facebook några dagar var ingen match men Spotify däremot, det är heligt. 
Kategori:

But I'll admit that I was glad it was over

Vilket halleluja-moment! Tentan i Internationella Systemets Framväxt färdigskriven och klar tjugofyra timmar före deadline. Om den håller måttet återstår att se om ett par veckor men just nu är jag nöjd över att jag överhuvudtaget lyckades skrapa ihop fem sidor då jag knappt haft tid att verkligen sätta mig in i kursens innehåll. Ska fira med att öppna upp mitt Spotify-konto och köra en ordentlig storstädning vilket kan behövas efter alla löv och spännande grejer som blåste in genom ventilationen under stormen, efter det får jag finslipa på tentan som ska in på måndag.
Knappast risk för att man blir rastlös här... 
Kokosvatten var då ingen hit. 
Kategori: