Fredag

Slutade kvart över åtta igårkväll och efter det körde jag, Martina och Nora till Maxi och köpte massvis med godis. Jag hade planerat en lugn hemmakväll med Buzz och snyftfilmen Borta med vinden men vid elva lyckades Josse övertala mig att köra hem till henne. En halvtimme senare satt jag i bilen med ett stadigt grepp om ratten omringad av polisbilar som också var på väg till Lund. Vägarna var riktigt hemska och på vänstra körfältet var där säkert trettio centimeter snö som blåst upp i stora vallar. När jag väl kom fram hade festen urartat en aning så jag tvingade ner dem som var kvar till Myntha där vi satt i ett par timmar innan jag begav mig hemmåt. Men annars var det en trevlig kväll.


Torsdag

Dag tre av fyra är avklarad. Tobbe kom tillbaka från semestern idag och trots att han varit borta i en vecka gick det inte ens en halv dag innan vi hade blivit ovänner och jag hunnit säga "Jag pratar inte mer med dig" Haha. Även om jag kan vara lite envis så kan jag aldrig hålla mig för skratt så det varar oftast inte längre än ett par minuter men ändå.

Skönt att snön har börjat försvinna för igår fick jag och Martina ligga i 40 km/h hela vägen hem. Eller okej, hon kanske bara körde i 40 för att hon låg bakom mig och det inte gick att köra om men det var riktigt läskigt. Så fort man kom utanför spåren tappade man kontrollen över styrningen. Pappa mötte upp mig i Hög så jag hade honom framför mig och Martina bakom. Snacka om eskort!

Imorgon är det min sista 10-20.15 dag för denna veckan. På lördag har jag inte riktigt bestämt mig för vad jag ska göra än. Är bjuden på fest i Landskrona men jag ska jobba på söndag så om möjligheten finns blir det kanske en date med någon jag inte träffat på över en vecka istället... Sen kommer Pauline också hem över helgen så på söndagkväll bär det av hem till henne för ännu mer mys.


Random bilder från min och Paulines take away middag på Hilton NYC


Inget för den höjdrädde...

We are family

Då var dag två av fyra avklarad. Jag och Martina blev tillslut klara med våra listor som nästan krävde blod, svett och tårar. Därefter körde jag och Anne på med larmning samtidigt som vi diskuterade de mest bisarra sakerna. På eftermiddagen kom det två tjejer inflygandes och delade ut Redbull som en skänk från ovan och påtal om ovan så snöade det in utanför vår butik. Ibland brukar det läcka vatten om det är ett riktigt oväder men idag kom det snö. Im talking riktiga snöflingor från taket. Coool. 

En stund innan det var dags att stänga stod jag, Martina och Anne och diskuterade lite privata saker. Samtidigt kommer det in ett par som känner personen vi pratade om och trots mina killer eyes och muskelryckningar lyckades Anne inte tyda mina signaler utan fortsatte prata på med ännu mer entusiasm som om jag istället försökt uppmuntra henne. Jag ville bara sjunka genom jorden och Martina försvann upp snabbare än en iller. Jag var fast i kassan så jag fick stå kvar och skämmas samtidigt som Anne vek sig av skratt. Det värsta är att det inte är första gången hon lyckats göra bort mig på det sättet. Det är nästan som att hennes två hjärnceller inte kan sammarbeta under press. System failure.

Och Anne den där grejen med att göra en tribute till den danske doktor Bombay kan vi nog glömma. Jag har gjort lite efterforskningar och det visade sig att han både är svensk och väldigt mycket levande. Bummer.