Work, Work

Visste ni att Vero Moda har öppnat på Cener Syd igen? I samma lokal som det låg i från början också, haha. Och sen på Wedins har dom i stort sett slutat sälja skor av deras eget märke! Det finns typ bara Björn Borg, Puma, Adidas och liknade... Sen i den lokalen där dem hade en poolbutik typ i två veckor har det nu öppnat en kiosk i stil med Pressbyrån fast den heter något annat. Nu börjar det äntligen hända lite grejer på stället.

Åh, imorgon har vi personalmöte halv nio på morgonen och sen börjar jag inte jobba från tolv. Och sen jobbar jag till kvart över åtta. En riktig toppen fredag, jovisst... På lördag är jag i alla fall ledig så jag får väll ta igen mig då.

I övrigt så var jag på Bokia idag igen. Jag tänkte köpa min U2 bok men den var slut bara för det så det blev ett musik lexikon istället. Hade jag varit smart hade jag lämnat mitt kort hemma imorgon men vad ska jag göra på Center Syd i två timmar om jag inte kan shoppa?

Ja, mer spännande saker än såhär händer det inte i mitt liv denna veckan.

Accessoires

Idag var det back to work. Jag kanske inte har berättat det här på bloggen, men på min födelsedag kommer jag få en alldeles egen avdelning (accessoarerna) på jobb som jag ansvarar för och bestämmer över! Ser fram mot det jättemycket! Så idag har jag och Mikaela (hon som har avdelningen nu) möblerat om och reducerat.

Jag var på bokrean idag, både på Bokia och på Maxi och det var absolut ingen hit! Jag köpte en världsatlas bara för att köpa något. Funderade lite på att köpa en U2 bok och ha den på ett svart litet "stafli" som prydnad men jag glömde bort den igen. Jag var även sugen på att köpa en jeansjacka, Mario Kart och Twilight böckerna (som bara fanns på engelska och inte var på rea) men det lät jag bli, ekonomisk som jag är...

Mii Wii

Idag har jag haft det ganska tråkigt hela dagen så det slutade med att jag körde till Nova Lund och köpte Wii och en ny plattång. Nu saknar jag bara Wii fit som verkar vara slut i alla affärer...