Gott nytt år!

Då var det sista dagen på 2008, ett år som jag kommer sakna. Det här har nog varit det bästa året  i mitt liv och det finns en rad anledningar till det:

* Stand up showen med Johan Glans - Ett av de roligaste eventen jag varit på

* Körkort och egen bil - En sån frihet

* Balen - Once in a life time

* Studenten - Underbar, underbar dag

* Klassfesterna - Så roligt att Dinova 05 fortsätter att träffas

* Mallorca med Anton - Haha, vädret var ju inte på topp men det var ändå roligt att ha gjort en sån resa tillsammans


* New Yorker - Min dröm. Så många förutsättningar och dörrar som öppnas. Har lärt känna så många nya, underbara människor och fått kontakt med en hel del gamla vänner igen

Och det är väll här jag befinner mig nu. Det känns som att detta året har gjort mig vuxen och jag ser världen med öppna ögon för första gången. Jag hoppas att 2009 har lika mycket bra saker att erbjuda.

Idag ska jag fixa mig lite grann här hemma med ansiktsmask och grejer, sen bär det av hem till Anton på romantisk parmiddag (vi är det enda paret) och efter det fest med Sape och Lina mfl. Fun, fun, fun!

Gott Nytt År allesammans!

money, money, money...

Ångest, ångest, ångest. Hur många dagar var det sedan det var lön egentligen? Inte tillräckligt många för att jag ska kunna aceptera att jag är pank igen i alla fall. Jag får göra som mamma sa i fortsättningen, lämna kortet hemma när jag ska iväg och jobba för mina raster börjar bli dyra. Sen den 26 dec. har jag bland annat köpt 6 tröjor (var av den ena kostade 800!), smycken på glitter för över 300 (fast det var ju rea..), sen saker till nyårsafton, till exempel strumpbyxor, nagellack, smink och en necessär. Det är inte klokt egentligen. Nästa månad får det bli skärpning på shoppandet. Fast då behöver jag ju köpa jeans, en ny plattång, mer smink på make up store och klippa mig.

I mitt nästa liv ska jag bli kille. Ett billigare alternativ känns det som.

Hallå?!

I tider som dessa ska man absolut inte jobba i klädaffär. Min arbetsplats ser nu mera ut som ett slagfält och jag och mina kolleger får väll erkänna att vi har blivit besegrade av alla shpppinggalna fanatiker som beter sig som vildar milt sagt. Det är precis som om ordet SALE eller REA lockar fram det värsta ur människorna som blir både giriga och nonchalanta. Vad hände egentligen med sunt förnuft och medmänsklighet?