Lönehelg!

Verkar som att de flesta ska ut ikväll men eftersom jag är bjuden på födelsedagsparty imorgon och min nya regel säger max en gång i veckan ska jag försöka övertala mina klasskamrater om chillkväll istället. Kan bli trevligt, laga mat och spela spel eller något. Den som lever får se, vet att det i skrivande stund anordnas en motdemonstration hos mina andra vänner som behöver någonstans att förfesta. Men nä, nån måtta får det vara, jag jobbar hela helgen dessutom.
 
Har seminarium klockan ett. Avskyr att vara i den sista gruppen då till exempel grupp nummer ett redan är klara och grupp två har sitt just nu. Vore skönt att ha det överstökat.
 
Kolla, Hilton ska tydligen lägga ner. Noooooo. Har visserligen bara ätit där en gång men ändå. Sad.
Kategori:

Miss Shop-alot

Till skillnad från många andra tjejer är det inte kläder, skor och väskor som får mitt hjärta och bulta lite extra. Igårkväll surfade jag bland designsidorna till diverse inredningsattiraljer och kom på mig själv med att klappa händerna av extas. Jobbar på det här med impulsköp och lyckades hålla mig från att beställa hem något men jag hittade ett par saker jag m-å-s-t-e ha inom kort:
 
 
 
Ljusstakar och Bird family från danska Superliving.
 
Coolaste kryddkaren någonsing. Kryddorna ligger som mark under varje djur; Oregano under kaninen som föreställer gräs, vitpeppar som sand under kamelen, chili som höstlöv och salt som snö till isbjörnen. Totalt slutsålda, står redan i kö till två olika sidor. Give me.
 
 
 
 
Köpte den omdiskuterade Femtio nyanser av honom igår och låg uppe och läste till halv tre inatt och tänkte "Kom till det snuskiga, kom till det snuskiga" men det kom aldrig. Kanske ikväll.  
Kategori:

High five!

Huuuuurra. Jag är klar med min mini-hemtenta som ska lämnas in imorgon. Det betyder att jag mer eller mindre kan hålla helg när jag skrivit ut den på stadsbiblioteket efter dagens föreläsning. Olé, olé, olé, oléeee. Glädjen blir dock inte långvarig, på måndag får vi ut vår riktiga hemtenta vilket innebär att jag och min vän Arvid Nordquist inte lär se solljuset på fyra dagar.
 
Dille på oranget. Köpte en smart plugg-mugg från Sagoform tidigare i veckan. Kallt kaffe är det värsta jag vet och med den här slipper jag springa fram och tillbaka mellan micron och datorn när jag skriver.
 
Sa jag allt annat än att plugga? Fick för mig att jag skulle städa vaskskåpet halv tolv inatt.
Kategori: