Stanna världen en stund

Finns det något bättre än lata dagar i solen? Körde ner till stadsparken med Pauline vid lunchtid sen låg vi där i flera timmar och solade, käkade jordgubbar, lyssnade på musik och njöt av utsikten. Eller okej, Pauline har ju pojkvän så vi säger att det bara var jag som spanande...

Efter det mötte jag upp Ingela på Gerda och fortsatte mitt uppdrag på gymmet trots att jag inte gillar biffiga träningsfreak. Man får inte vara kräsen har jag hört.

Imorgon åker jag till Växjö till och med fredag för att hjälpa dem komma igång i den nyöppnade NewYorker-butiken. Hade varit kul med sällskap men det blir ett äventyr. Det enda problemet är att jag inte hinner hem innan valborg så det blir till att packa min stora resväska. Och jag har inte ens kommit halvvägs...Tur man dricker Ramlösa...

White and nerdyJa, såhär långt har jag kommit. Underkläder, träningskläder och locktång (snuset, som enbart är till helgen, kan ni låtsas att ni inte ser). Känner på mig att jag kommer glömma något viktigt. Jag har ju gjort av med mitt bankkort men cash is king sägs det ju... Vi får väl se.

Tänkte ta med mig datorn upp men jag lär antagligen jobba till åtta varje kväll plus att det ska finnas både gym och pool på hotellet så det kännas lite overkill. Vi hörs på söndag istället, se till att fira valborg med pompa och ståt, det kommer jag!

Hon har blommor i sitt hår...

Försöker städa men det blir mest dans till Glenmark, Eriksson och Strömstedts populära hits. Det är något speciellt med sol, värme och svensk musik. Som smultron på ett strå.

Top tio:

1. Anders Glenmark - Mare Mare
2. Staffan Hellstrand - Fågel Blå
3. Tomas Ledin - I natt är jag din
4. Mauro Scocco - Så länge vi har varann
5. Ted Gärdestad - Så mycket bättre
6. Niklas Strömstedt - Om
7. GES - En jävel på kärlek
8. Tommy Nilsson - Öppna din dörr
9. Cornelis Vreeswijk - Sommarkort
10. Petter - Fredrik Snortare och Cecilia Synd

Nu: Nittileaks och jag ser fram mot Familjens version av Mauro Scoccos - Till dem ensamma.

Just idag är jag stark

En bra start på dagen: Ted Gärdestads "Oh, vilken härlig da" + en hallon/blåbär smoothie


Min kofta luktade strykjärn påpekade Evelina hundraelva gånger.Fick för mig att jag skulle cykla till jobb. Nästan 2,5 mil tur och retur, ändå bra.Fördelen med ödemarken är att man kan sjunga med till musiken utan att någon hör.Möte med en traktor. Livet på landet...Lite Mauro Scocco och GES på det här så är det faktiskt rätt underbart.Snabb cykel !!!Officellt sommar!