Made of steel

Härliga fredag, plugg och film. Helt okej med tanke på huvudvärken som hägrar i samband med förkylning och tentaångest. Lyckades koppla in sladden och allt, nu jäklar ska det streamas!
Fruktberg och Kesella, m-mm.
 
 
Kategori:

L.A

Center Syd. Det var inte igår tänkte jag skriva, men det var det ju. Dessförinnan var det dock ett bra tag sedan sist. "Så mycket folk här är!" utbrast min mamma medan min definition av mycket folk på ett köpcenter nog har fått sig en törn av helgerna på Emporia.
Blev glad över att jag skulle få sova i den nya, superbreda bäddsoffan, until...
...Cat in bed! Don't fu*king move!
Riktig frukost, det händer inte varje dag här hemma.
Upptäckte att det börjat snöa ute och sprang ut på min systers balkong i en alldeles för kort morgonrock. God morgon Landskrona!
Anton. Alltid lika glad. Kanske också skulle behöva ett upper eyelid lift.
Minaj, mitt monster.
Och Laban as in spöket. Vore najs att ta med hela högen hem, iallafall för en kvart eller så. 
Fick bland annat med mig en hdmi-sladd hem så nu kan jag äntligen koppla datorskärmen till tv'n. Om jag lyckas vill säga, inte helt lätt när tv'n sitter på väggen och väger ett ton, men skam den som ger sig.
Kategori:

Pet ALL the cats!

Ska strax byta om och dra mig ner mot Södervärn för att ta bussen till Center Syd, det var ett tag sedan sist. Två timmar tur och retur, nu ska det bli mysigt i mörkret med musik i öronen men hur jag stod ut med den pendlingen fem dagar i veckan är en gåta. VIP-kväll ikväll och jag tänkte passa på att säga hej och hänga med mina gamla arbetskamrater fram till stängning så jag slipper stå i megakön och frysa där ute, hehe. Är det VIP ska man inte behöva stå i långa köer.
 
Efter det ska jag åka med min familj till Landskrona och få träffa alla mina katter! IH. Tillbaka imorgon!
Kategori: