Trettionde november

Inga dagar går fortare än dem då man är ledig från jobb. Imorgon är det december och då börjar allvaret. Mitt schema ser inte det minsta lockande ut, det lär bli jobb hela tiden känns det som. Idag har jag iallafall fått upp julsakerna och så har jag köpt pappas kamera för 500 kronor. Ett fynd för mig eftersom den är tio gånger bättre än den jag tänkt köpa för tre tusen. Och eftersom jag inte lär ha tid att fixa med egen julgran detta året hängde jag upp lite julsaker i min blomma istället. 

Like a zombie

Gud vad jag är trött.

Igår blev det förfest hemma hos Lotten i Lund med en massa trevliga tjejer. Vi spelade lite kortspel, bland annat ett som hette "Fuck you" som jag tyckte var lite brutalt men roligt. Och Lotten hade världens sötaste lilla katt (efter mina såklart) som sprang runder som en yr höna. När det var dags att ge sig ner i stan fick allihop klämma in sig i Paulines bil sen fick vi köra runt i en kvart för att hitta parkering med Sosso skrikandes i bagageluckan!

Inne på Carlssons var det först lite trist, jag känner inte så värst många från Lund och dem jag känner skulle ut på andra ställen. Men ju mer klockan blev, desto fler dök det upp och till slut var det riktigt trevligt. Kul att träffa människor som man inte sett på jag vet inte hur många år. Och sen var det såklart roligt att träffa Viktor och Christoffer igen, liiite nyktrare än sist, haha.

 Vid halv två var vi tvungna att köra hem och jag lyckades väl inte somna före halv tre. Sen kom pappa in och väckte mig klockan fem på morgonen för det var dags att köra till Ullared. Och vilket kaos! Det var verkligen kill or be killed som gällde. Jag lyckades iallafall samla på mig en del saker, främst "flytta-hemifrån-saker" från Sagoform och BodaNova men även lite julklappar.

Nu är jag helt slut, thank god att jag är ledig imorgon! Och jag vågar inte kolla hur mitt konto ser ut efter helgen. Funderar på att sätta på en skräckfilm och krypa ner under täcket men jag har ingen skräckfilm så det får nog bli Lost 5 istället. Det duger det med.

Lite rörigt kanske men jag har strömavbrott i mitt huvud just nu.

Snart jul!

Det blev ingen sovmorgon idag eftersom jag skulle befinna mig hos frisören klockan 10. Det blev slingor, både blonda och bruna för att jag inte kunde bestämma mig. Sen blev jag mer eller mindre tvingad till att klippa mig också. Vad är det med mitt hår? Jag klipper det oftast av alla jag känner för enligt frisörerna så är det "torrt och slitet" men det var inte ens två månader sen jag klippte mig sist? Och jag använder värmeskydd varje gång jag använder plattången!

Nu på eftermiddagen åkte jag och mamma till Nova så jag sprang inom Kicks och köpte inpackning som ska användas flitigt! Jag vill ha långt hår! Annars har det inte hänt så mycket mer idag. Jag har blekt tänder i ett par timmar och börjar faktiskt redan att se skillnad, Mario och Lost har använts flitigt och så har jag fått en ny granne!

Imorgon blir det julstädning sen ska resten av julsakerna upp för idag räckte energin bara till att få stjärnan att hänga rakt! Och så ska jag äntligen träffa Anton igen!