And so the lion fell in love with the lamb

Idag var det min lediga dag. Den varade ungefär till halv två sen var det bara att sätta sig i bilen och köra till New Yorker.

Jag som hade sett fram emot att bara göra ingenting men eftersom jag är ledig ganska mycket i slutet av denna veckan så tänkte jag att jag hällre hoppar in idag då jag inte har något planerat, än jag gör det till helgen för då ska jag ha roligt och slippa tänka på att jag ska upp tidigt nästa dag. På tal om helgen, earth hour gick väll sådär. Jag var hemma hos Anton och vi släckte ner allt utom datorn och tv'n. Jag kunde inte offra Robinson ännu en vecka och Anton vägrade se på det så han var tvungen att spela något av hans nördiga datorspel. En riktigt kärleksfull myskväll.

Förresten så kan jag meddela att mitt Icakort används väldigt flitigt! När jag och Anton skulle handla inför helgen körde vi så klart till Ica och eftersom vi har delad ekonomi (nu sen jag börjat tjäna mer än honom) betalade vi var för sig så först fick han dra mitt kort och sen gjorde jag det för mitt köp. Jag undrar hur mycket bonus jag kommer få. Kommer jag också få hem en såndär karta med rea på de varor som jag "brukar" köpa? Kommer jag få rea på Caesarsallad? På vaniljyoughurt? Spänningen är olidlig. Jag har märkt att ju äldre man blir desto gladare blir man av de där små sakerna. Jag tänker på Johan Glans replik "Åh, är det kaka? På en torsdag?!!"Jag jobbar fram till och med onsdag och sen är jag ledig resten av veckan. Verkligen underbart. Ska försöka ta mig till Entré en dag också för att hälsa på mina gamla arbetskamrater hade jag tänkt. Men nu ska jag - ja ni anar säkert vad- läsa twilight, innan jag somnar. Nu är den snart slut. Jag blev faktiskt lite förvånad över hur lik den är filmen. Jag har aldrig kunnat jämföra en bok med en film tidigare eftersom jag inte läst ut så många böcker (för utom dem man blev tvingad att läsa i skolan), men likheterna är verkligen skrämmande! Samma repliker och samma händelseförlopp. Det är nästan som om filmen vore baserad på boken eller nått!

Go natt

Naturläkemedel

Givetvis är det dåligt väder idag. Det är det alltid när jag är ledig känns det som. Jag vill också få njuta av solen!

Idag ska jag träffa Sara för en fika i Landskrona och efter det ska jag hem till Anton. Jag funderar på om jag ska ta med mig min bok hem till honom men det hade kanske inte varit så uppskattat. De senaste dagarna har jag kommit på att jag älskar att köra bil ensam. När jag körde hem från Anton tidigare i veckan körde jag in på en lång grusväg och solen tittade fram för några minuter. Musiken var på hög volym och hastighetsmätaren på 90. Inte en människa i närheten.

Igår gick jag inom apoteket och Life på min rast. Josse hade tipsat  om att det skulle finnas tabletter som heter "Mitt val" som innehåller allt viktigt man behöver få i sig om man inte äter kött. Tidigare har jag bara tagit järntabletter men då går man fortfarande miste om en del andra viktiga vitaminer och mineraler. Sen köpte jag Rosenrot inne på Life. Har tänkt köpa det länge eftersom jag är trött jämt och ständigt och nu när de var på extrapris tyckt jag att det var dags. När jag kom tillbaka till jobbet och hade tagit mina tabletter berättade jag för Anna om mina inköp och hon såg helt förskräckt ut. Tydligen hade hennes kompis blivit rent speedad av energikicken man får av rosenrot och när jag berättade att dem jag hade köpt var "extra starka" visste hon knappt var hon skulle ta vägen. Och energi det fick jag. Jag började skratta åt allt hon sa och mitt byggande flöt på med mer fart än vanligt.

Ni har väll knappast missat att Earth Hour äger rum imorgon. Halv nio till halv tio imorgonkväll ska jag försöka få Anton att släcka ner så mycket som möjligt hemma hos sig!

Snöstorm

När man trodde att vårvädret hade kommit för att stanna...

Idag slog en ny affär upp dörrarna inne på Center Syd. Deichmann skor. Där fanns inte så jättemycket faktiskt men en del högklackat som var helt okej. När jag och Pauline besökte samma affär i Stockholm fanns där hur mycket som helst.

Idag har jag försökt få lite mer ordning på min avdelning och även om det går framåt så känns det ganska hopplöst. Jag har alldeles för mycket grejer och alldeles för lite plats och tid. Dessutom gick det rykten om att det skulle komma jätteleveranser nästa vecka! Jag hoppas inte det gäller mig för det känns som att jag bara har fått jätteleveranser sen jag fick ta över.

Innan jag började jobba idag träffade jag Sara och Lina på Graffitti för en snabb fika och efter det sprang jag in på Maxi för att fixa Ica-kort! Haha, tusen vuxenpoäng eller vad. Men jag är där dagligen och handlar känns det som så det var väll på tiden. Deras Ceasar sallad är riktigt god och sen fick jag med mig "New Moon" (När jag hör din röst) fortsättningen på Twilight. Det är så spännade, jag är helt uppslukad i den första boken fast jag vet exakt vad som väntar. Och nästa vecka jobbar jag bara två dagar (är det sagt än så länge) så då blir det massor med läsning. Jag har egentligen aldrig tyckt om att läsa så det bevisar bara hur bra den här boken är.

I helgen ska jag jobba öppning - stängning båda dagarna och det känns som att det kan bli riktigt mycket folk med tanke på de nyöppnade affärerna + att det är lönehelg. Kan bli roligt.