Rows of pearly dewdrop's drops

Man vet att man är trött när man drömmer att man sover. På jobbet. Haha. Blev ett himla flängande igår men jag fick gjort det jag skulle. Nageln är fixad och studieuppehållet officiellt. 
Fick passa på att måla naglarna på Triangelns toalett. Life in the fast lane. 
Heisenberg. 
Köpte den här för ett par dagar sedan. Nytt kvällsnöje slash terapi. 
Slutar vid sjutton idag. Efter det blir det Helsingborg och Landskrona om tågen tänker gå som de ska. Var hemma halv tio igår kväll på grund av alla förseningar, inte så konstigt att man inte kommer i säng före midnatt med andra ord. Ser fram mot söndagens sovmorgon!  
Kategori:

I know everything changes

Det var inte riktigt min dag igår. Började med bryta nageln när jag hade Yohio, den lilla ungen från Melodifestivalen, i kassan. Det gjorde inte ont som tur var och jag försökte skämta till det men han rörde inte en min och ögonen kunde jag inte se bakom de stora, svarta solglasögonen. Om det inte vore för dem eller att Lilja som springandes totally starstrukked hade jag inte reagerat överhuvudtaget men när man ser tre killar (inklusvie bandmedlemmarna) gå runt med solbrillor inne i ett köpcenter i januari månad så börjar man ju undra. Som Tobbe sa, det hade säkert räckt med att han gått runt osminkad så hade inte ens småtjejerna känt igen honom. 
Det svarta nagellacket var ingen bra kombination med jobbet så det fick åka från alla naglar utom två igår. Andra gången på snart två månader som jag ser det här ansiktet. Katten som bor under sängen. 
Fyllde på mitt lager igår, lite smått beroende. 
Idag jobbar jag tacksamt nog bara mellan tre och halv nio. Ger mig tid till att både hinna fixa nageln och åka inom skolan.
Kategori:

Say something

Varit mycket även om knappt minns vad jag haft för mig. Blev en heldag på Triangeln i måndags i alla fall. Fixade naglarna och var inom piercing studion för att boka tid till att ta hål i "tragus" som det så fint heter. Tänkte ta det i helgen men när dem frågade om jag kunde komma klockan fem samma dag kändes det lika bra! Ville göra det när jag var yngre men då vågade jag aldrig, nu tycker jag snarare att saker som utmanar mig är det bästa som finns. 
Föll pladask för det här nagellacket. 
Frågade killen som skulle göra det om man fick lov att svära. Det var helt okej svarade han men det var ju inte riktigt den där pangsmärtan jag föreställt mig. Det tog ändå ett par sekunder och man kunde känna hur nålen först trängde genom huden, sedan brosket och därefter huden igen. Det enda jag fick ur mig var "håhå", haha. Så värst ont gjorde det inte, har nog en ganska schysst smärttröskel ändå. 
Jobbade igår och fick cred för min merchandising vilket var kul, nice to know att man fortfarande har det i sig trots att det var evigheter sedan jag sysslade med sånt sist. Idag jobbar jag halv ett till halv nio och efter klockan fem på fredag håller jag ledig helg, woho. 
Kategori: