I die for you today, but you took it all away

Tänkte bara meddela att jag även överlevde den fjärde dagen. Ett tag ville jag och Evelina strypa varandra långsamt men vi tog oss igenom det också. Nu är jag så slut att jag knappt vet vad jag heter men vi har en dag kvar, tio timmar imorgon sen har jag verkligen gjort mig förtjänt av två dagars ledighet! Ryktas om en promenad med Pauline imorgonkväll fast just nu lockar sängen mer. Go natt!

Jodå så atte...

Har jobbat tre dagar av fem i rad och inte ens märkt av att det varit helg. Men det har ändå varit en bra helg. Igår körde Evelina mig hem i snöstormen sen lagade jag mat, tog en varm dusch och gick ut en runda i det mysiga men kalla vädret. Idag han jag komma hem från jobbet sen blev det resturangbesök i Lund följt av julpyntning. Jobbar måndag och tisdag också så det är inte mycket till liv jag har just nu men det är bara att bita ihop. Så farligt är det inte, idag skrattade jag så att tårarna rann. Bara en sån sak.

Saker att se fram mot den kommande veckan:

Tisdag 20.15 Freedom
Onsdag: Nova och julbord med Evelina, bio med Sape
Torsdag: Date med Ingela, power walk med Pauline
Lördag: Efterlängtad lokalfest med katten mfl
Söndag: Bittersweet: Ledig och bakis

Girls just wanna have fun

Tänkte skriva "Helgen" som rubrik innan jag insåg vad det var för dag. Det känns iallafall som att det är måndag imorgon. Igår blev det glögg och julklappsspel hemma hos Christel med en massa tjejer. Efter det tog vi taxi till Västgöta nation som faktiskt är den bästa nationen någonsin. Jag och Ida hade hur kul som helst när vi spelade Super Mario och rappade till Eminem, sen fick Christel för sig att vi skulle sätta ett par tjejer på plats... Riktigt rolig kväll som innehöll minst 5 shottar, sen tappade jag räkningen. Ingen bra idé att ha med sig kortet ut när det är löning!

Vaknade upp hos Marcus och var bakis i tio minuter innan jag kände mig som människa igen. Ganska bra att vara mig ibland! Sen blev det en promenad på 3 kilometer i snö och klackskor. High five. Lätt värt det dock. Nu ska jag jobba fem dagar i rad. Jag är typ död inombords. Och just det. Christel och Marcus var här innan idag och överlämnade min Iphone 4! Made my day. Tills jag insåg att jag inte kommer kunda använda den för än nästa vecka. Nu blöder ögonen varje gång jag ser den. Kanske borde tillägga att det inte går att nå mig via telefon. Hade en liten olycka som involverar mitt sim-kort och en sax.  





Gissa om det var lycka att komma in i värmen och se det här efter en hård utekväll...



So close but yet so far...