"I feel like I've eaten nothing but cabbage soup forever"

What ever mattan says! Till mitt försvar var det mörkt ute när jag cyklade bort till 24/7. Behöver töja ut skorna till på lördag, kom på att mina converse inte längre kan klassas som vita. Inte för att dessa gör det iheller men de är åtminstone hela.
 
Challenge accepted!
 
Har kommit underfund med att Raw food-dieten borde vara något för mig. Rå vitkål var till och med ännu godare än rå potatis.
 
Kålsoppa. Var det inte Kalle i chokladfabriken som gnällde över att han fick käka det till frukost/lunch och middag? Cry baby. Visst att det ser ut som något man slevat upp ur en vattenpöl men hur gott som helst!
Kategori:

Suburban space invader

Effektiva onsdag, håll i hatten. Började tvätta klockan sju, cyklade ner till centrum vid halv elva för att leta Sensation-outfit, gav upp och råkade hamna på Lagerhaus där jag sprang på Linda, köpte en in case of emergency-klänning på Vero Moda, cyklade vidare, handlade mat, kom hem, diskade, käkade fruktsallad och läste igenom alla delkursens anteckningar.
 
Nu ska jag dricka ännu en kopp te så att jag får upp värmen och vågar mig ut en sista gång. Träning och en välbehövlig dos av solariets D-vitamin is up next.
 
Taste of summer.
 
Köpte bland annat två vinglas som det på bilden ovan (och ja, det är helt okej att dricka saft från vinglas). Jag tycker att det är coolare att ha en massa blandade vinglas att duka fram och näst på önskelistan står de här dyrgriparna från Eva Solo.
 
 
 
Ikväll ska jag göra soppa på vitkål. So excited!..
Kategori:

Let the hunger games begin

Det där med den nya kosten...
 
Frukost:
 
Smoothie på banan, soyamjölk, granatäpple, linfrö och psyllium.
 
"De näringsämnen som finns i psyllium tas inte upp utan fröna går i princip helt oförändrade genom kroppen" Så... Vad är grejen?
Åh, ett äpple!? Nope, say hello to kvittenfrukt...
 
Kategori: