We are all illuminated

Sundance Kid

Idag är jag ledig. Och sjuk.

Helgen var iallafall riktigt bra. I fredags stressade jag och Pauline till Lund efter att jag slutat jobba. Förfestade med Mia och Sosso innan vi tog tåget till Malmö och Hipp. Träffade en massa kända ansikten och när dem stängde tog jag och Sosso bussen till Lund. Gick genom lasarettområdet vid halv fyra på morgonen och var helt lost. Kom och tänka på Shutter Island och sekunderna efter det hörde vi en konstig dunst som fick oss båda två att skrika och springa för livet.

I lördags åkte jag med Ida till jobbet efter tre timmars sömn. När jag slutat kom Pauline och hämtade mig sen körde vi hem till henne och gjorde vid oss så snabbt vi bara kunde. Hämtade upp Lotten på vägen till Lund sen blev det inflyttningsfest med en massa härliga människor. Grymt roligt! Efter det var det tänkt att jag och Pauline skulle till Malmö och White men vi bestämde oss för att hänga med resten av gänget till Tegnérs istället!

Tre timmars sömn på det sen bar det av till jobbet igen. Det är inte konstigt att jag mår som en död sill idag. Nu blir det nyktert i en månad vilket känns bra men samtidigt har jag haft så galet roligt de här senaste veckorna.

Kurering:Super Mario, Grönt te och lugna låtar på Spotify kan nog göra att jag hinner samla energi till en Power walk med Pauline senare idag.

I'm not that girl

Igårkväll drack jag och Pauline ett par cider hemma hos henne innan vi tog tåget till Lund. Träffade Ida på stationen och gick vidare hem till den andra Ida där vi klämde i oss en flaska vin. Vid halv elva gick vi till Västgöta nation och det var riktigt ball! Säkert 90 % av människorna var utbytesstudenter och jag är lite imponerad över att min engelska flöt på som ett rinnande vatten. Kan ha något med alkoholen att göra men ändå.

Jag lyckades iallafall hitta en bytis från Tyskland som trots att jag sa att jag kunde tyska och demonstrerade det, envisades med att prata engelska. Well well. Efter en massa dans och Idornas skrämmande tvångströjor gick vi mot centrum. Träffade på ett par britter på vägen och Ida bredde på med sin skottska accent. När det var dags att åka hem tog vi taxi från Mortenstorget och chauffören snackade i non-stop.

Idag vaknade jag utvilad i Paulines säng. Stack hem vid halv två och sanerade hela mitt rum tills det var kliniskt rent från golv till tak. Vid sex cyklade jag till Furulund igen för en 80 minuters power walk med Pauline och Melker i det härliga vädret. Ganska nice.Ida, Ida, min tyska bytis and I.En glad kille, en grym Ida, en tuff Ida, ytterligare en glad kille, en full Sara och en snygg Pauline. Hah, jag trodde först att det var min händer i luften när jag såg bilden. Tänkte att jag måste ha varit fullare än jag kom ihåg för jag köra bara peace tecknet och det flitigt.