Zzz

Skulle tippa på att det är 50/50 att jag somnar på bussen inom fem minuter. Är i Bjärred och har en halvtimme kvar. Om jag inte somnar så beror det på indianerna framför mig. Eller indierna. Varför kallas inte människor från Indien för indianer by the way? Det hade varit lugnt med mig. När jag kommer hem ska jag duscha, laga mat till imorgon och färga håret. Imorgon ska jag hinna träna innan jobbet, snart säljer jag mitt liv, billigt, inget öppet köp.

Bildmapp, woho

2009-10-11:

Vad är grejen? Haha

Stora diskussioner om den här bilden, ett finger eller en? Ja det minns jag inte. 

Ett finger?Verkar som vi trodde att det var en? En sko? I surrender.Finger...

 Pose med konduktören, classic!Dags att åka hem...

Makes you think...

Låg vaken halva natten och funderade över livet på det sättet man gör när någon har gått bort. Försöker se en mening, försöker hitta på en. Tror att man har all tid i världen, tar för givet att det kommer en dag efter denna, att det finns en garanti om att få åldras.

Spenderade dagen nere i stan. Letade efter julklappar, gick sådär. Köpte julklappspapper och etiketter iallafall. Sprang nästan in i Robin Paulsson. Han är rolig. Kom hem och städade sen kom Pauline och hennes mormor och hämtade mig för en runda på Ikea. Blev årets första julbord, lite besviken, det var bättre förr. Och jag är fortfarande lika trött som jag varit i en vecka. Man hinner inte återhämta sig på en dag och nu jobbar jag tre till.

Jag kände en som dog av stress.Har inte sett någon med en stjärna i min size än. Jag leder. Och nu går jag och lägger mig.