Happy new year

Timmarna på jobb gick lite fortare än förväntat. Jag och Tobbe gjorde hänga gubbe och sen kom Pauline in och sa hej. På rasten sprang jag in på H&M och plockade på mig en massa onödiga accessoarer, en brungrej från LOreal och en ansiktsmask som jag har på mig just nu.

Ikväll blir det party, Gott nytt år!

Standing tall against the rain

Nyår, nyår, nyår!

Ska köra och jobba om en halvtimme och det känns som att tiden kommer gå smärtsamt sakta av någon konstig anledning... Slutar halv fyra sen ska jag skynda mig hem så jag hinner bli klar innan vi ska vara hos Josse vid sju halv åtta. (Sosso, ses vi på sjutåget?)

Nytt år, ny start. Nästa år ska jag sätta mig själv och mina känslor främst oavsett vad andra tycker. Det stod till och med i mitt årsastro att jag kommer uppfattas som egoistisk så det är okej! Hah, nu har jag brottom igen! 

 

Underbart

Det finns nog inget bättre än att vara ledig när man jobbat i non-stop. Idag har jag dessutom fått mycket gjort. Sov till elva eftersom jag inte la mig förrens halv fyra, sen har jag städat, duschat och städat ännu mer. Och imorgon är det äntligen nyårsafton! Ska jobba till halv fyra sen vid sju blir det middag hemma hos Josse i Lund. Kommer bli riktigt roligt det känner jag på mig.

Nu ska jag ut och trängas på Nova hade jag tänkt. Behöver handla det sista till imorgon!