Someday is really just a code for 'never'

Har haft en sjukt trevlig helg och nu är jag sjuk. Körde hem till Ingela i fredags och kollade på en Brad Pitt-film, i lördags blev det middag och förfest hemma hos Josse med ett roligt gäng innan vi gick till Tengan och igår spelades det Bingo hemma hos mormor. Höll på att avlida på jobbet igår och trodde att jag var bakis även om jag aldrig, eller väldigt sällan, blir det. Men när jag började må ännu sämre framåt kvällen, natten och fortfarande mådde dåligt imorse insåg jag att det låg mer än så bakom. En rejäl förkylning, ordentlig huvudvärk och eventuellt feber, det är najs.

Hade en lista på ungefär hundra saker som jag skulle hinna med nu på mina två lediga dagar men det är bara att stryka hälften av dem och hoppas att jag mår bättre tills imorgon. Än så länge har min måndag varit så aktiv som The Expendables, Knight and Day och grönt te. Ska in och surfa på Studera.nu och leta efter intressanta program att söka till hösten, det är väl så långt min energi räcker idag.Ny kille på jobbet. I call shotgun!

Tik Tok

Det lär antaligen inte bli mycket uppdateringar helgen. This is why:

Fredag:

Jobba 10-20.15

Filmkväll i Lund

Lördag:

Jobba 10-17.15

Nykter förfest/middag i Landskrona

Förfest och utgång i Lund @ Lunds - Wonderland

Söndag:

Jobba 11-17.15

Bingolotto hos mormor

Hade känts bra om man kunde klämma in ett träningspass också men det är nog omöjligt. Dessutom har jag fina blåsor på min fingrar efter två dagars spinningpass!

Dancing Queen

Hade en alldeles perfekt dag igår! Spinning vid elva, en kvart i solariet, storstädning, hämta Sara på stationen, Nova där jag hittade jackan som jag velat ha ett tag, middag på Fellini, fika på Espresso House, förfest hos Josse och utgång på VästGöta nation. En riktig fullträff!

 

Egentligen var det inte tänkt att jag skulle ut igår men spontan som man är kändes det lika bra att passa på när man var i Lund och ändå var ledig dagen efter så vid nio körde jag raka vägen från Espressou House hem till Josse. Det är rätt najs med nationer, man behöver inte klä upp sig på samma sätt som man gör om man ska ut i Malmö. Josse hade aldrig varit på VG's tidigare och mitt lokalsinne är ju inte det bästa så det slutade med att vi gick värsta omvägen som säkert tog en halvtimme. Där var riktigt lång kö när vi kom fram och vi var omringade av tyskar. Det är så himla roligt att 90% av människorna som är på VG's är utbytesstudenter. Stod på dansgolvet när det kom fram en kille: -Hi! Where are you from? -Sweden! -Oh, okey... That's... strange! Man känner sig som en turist men jag gillar det. Lyckades knyta rätt bra kontakter på hemvägen också, alltid trevligt.Jag och Josse är lika glada för att blanda drinkar.Det var tydligen "Australia independence day" igår och det märktes!

Kom hem för ett par timmar sen, Josse skulle ta tåget till skolan halv nio. Men det är rätt skönt att komma upp i tid även om jag inte lär göra allt för mycket idag. Ska på spinning med Ingela vid fyra och det är väl det... Hade dock inte bangat nation ikväll igen men nån måtta får det väl vara. Har lite ångest efter igår, tror jag fick i mig fler kalorier under den kvällen än vad jag fått på en hel vecka sen jag började på dieten. Men som Sara (med dåligt inflytande) sa: Man måste unna sig någon gång annars håller det inte längden. Idag är jag back on track igen. En ordentlig fruktsallad till frukost och Mamma Mia = 100% Recovery!