Smoky

Idag var det ganska segt på jobbet och den sista kvarten gick jag och räknade sekunderna tills jag slutade. När det var fem minuter kvar (fem i sex) hör vi ett larm som låter riktigt högt så man nästan fick hålla för öronen för att undvika att få tinitus. Alla kunderna blev helt chockade och kollade frågande på oss och vi var lika förvånade. Därefter kom det en röst i högtalarna som sa något i stil med att det brann, att man inte fick använda hissen och att alla var tvungna att lämna byggnaden så snabbt som möjligt. Och sen kom samma meddelande fast på engelska "Attention!.." Det blev kaos! Hälften sprang för livet medans andra suckade och blev irriterade eftersom dem stod i kö och skulle betala. Vi som jobbade sprang runt och kollade så att ingen var kvar i provrummen och sen sprang vi också ut där ute. Utan jackor. Tio minuter senare släpptes vi in igen och när jag tog första steget in på Center Syd kände jag en röklukt, och sa till Martin "Undrar var det brinner, här luktar ialla fall riktigt mycket rök" och han bara "Sara, tanten bakom dig blåste precis sin ciggarettrök rätt i ansiktet på dig" Haha.

Sen visade sig att det inte hade brunnit. Det var bara dålig matlagning.

En spännande rubrik

Igår blev det alltså fika i Lund med Sape och Pauline. Och innan vi hittade var vi skulle äta... Vi gick runt i hela stan och letade efter ett ställe som passade alla våra krav och önskemål och tillslut hittade vi cremé och alla blev nöjda. Efter det besökte vi Make Up Store och jag shoppade en ögonskugga, en täckande ögoncreme och ett läppstift. Haha, jag vet. Jag kan knappt använda läppglans utan att tycka att det känns konstigt men jag hittade en bra färg som inte skriker läppstift och efter en stund så vande man sig faktiskt.

Därefter åkte jag hem till Anton. Vi körde till stranden och efter det till Hemmakväll och hyrde tre filmer. På Kvantum hade dom rea på naturgodis så vi köpte hur mycket som helst sen vindruvor och passionsfrukter på det och min nya favorit dryck Schweppes - Red fusion.

Nu ligger jag i min säng, dricker Schweppes och äter nötter och tittar på en spännande film på 6:an.

Jag har förresten provat den nya tandkrämen "White now" och jag tycker att den påminner om silverschampo på något sätt. Får man det på kläderna så lär det ju inte gå bort.. Sen om den fungerade eller inte det vet jag inte. Men det var ingen wow-effekt i alla fall.

Go morgon

Nu är jag ledig två dagar i streck vilket känns väldigt skönt för det är först då man får en chans att verkligen ta igen sig. I februari/mars kommer jag gå tillbaks till mitt vanliga schema igen som ligger på 20 timmar i veckan. Det kommer kännas konstigt att få ett liv igen. På ett sätt så trivs jag med att jobba mycket för jag får abstinens av att gå hemma och inte ha något att göra. 

Idag ska jag möta Sape och Pauline i Lund för fika och lite shopping. Efter det ska jag köra hem til Anton och lämna in min balklänning på kemtvätt i Häljarp. Sen ska den ut till försäljning. Jag tycker om den jättemycket  men den tar alldeles för mycket plats och eftersom jag aldrig kommer använda den igen känns det som att jag lika bra kan vara utan den. Sen skulle jag hem till Anton ja, och vi har planerat att ta en promenad längs stranden så som vi alltid gjorde förr,  och prata om allt mellan himmel och jord. Kvällen avslutar vi nog med att se klart på den svenska filmen "Låt den rätte komma in" som jag somnade ifrån för två veckor sen...

Nu blir det frukost följt av en lång dusch.