Aldrig mer white i högklackat

Jag vet inte var jag ska börja. Just nu snurrar allt i mitt huvud. Det blev iallafall förfest hos Frida i S-Sandby med henne, Sofie, Tess och Emma. Mycket trevligt, tappade räkningen på hur många shottar vi tog och jag lyckades nästan få i mig hela min Bacardi helt ensam. Inget jag är stolt över idag... Vi spelade kort, brottades om musiken och sjöng oss hesa. Mitt i allt skulle Sofie jula.

Vid elva tog vi bussen mot Lund där vi mötte Karin, Emma och Amanda. Tog tåget till Malmö sen blev det en härlig promenad till White. Vi var nästan först på plats och när vi skulle gå in var jag påväg att ge mina pengar till Roger och han bara asgarvade och kallade dit en annan kille som han var tvungen att berätta det för, sen slutade det med att dem två stod och skrattade åt mig och jag stod brevid och undra vad som var så roligt. Inne på White träffade vi en hel hög med människor från Lund och Kävlinge. På schlagergolvet spelades allt från HipHop till House och Techno med lite inslag av svenska artister, det var faktiskt en ganska härlig blandning. Synd bara att Martin aldrig kom, jag och Sofie hade till och med övat hemma hos Frida. Men men vi hade roligt ändå. Någon gång vid ett började mina fötter värka som in i tusan och humöret sjönk men en halvtimme senare, när alla hade hittat tillbaka till varandra, körde vi järnet igen. Då blev det Usher, Gyllene tider och en massa We no speak Americano. Klockan tre kom Rappe och hämtade mig och Sofie. Blev en runda inom McDonalds sen somnade jag gott i min säng.

Idag mår jag mindre bra. Vaknade vid elva, åt frukost och gick och la mig igen. Vaknade vid två och nu har jag precis kommit ut ur duschen. Nä idag kommer det inte gå i många knop. Jag tror jag ska stänga in mig på rummet med film och popcorn och be till gud att jag mår bättre imorgon.

Ekonomiskt bakslag

Kom hem från Center Syd för en stund sedan. Spenderade alldeles för lång tid inne på mitt jobb men det var kul att träffa alla igen och höra allt skvaller man gått miste om. Givetvis tog jag mig inte ut tomhänt. Martina försökte sälja på mig det mesta och tillslut lyckades hon med ett par bikinitrosor som jag aldrig ens hade övervägt att prova men dem var faktiskt fina, speciellet till toppen som jag också hittade som påminner väldigt mycket om den jag köpte på Victoria Secret förra året. Anne visade mig den fulaste klänning vi någonsin haft, jag köpte den också. Sen hittade jag tillslut det jag kom dit för, en likadan klänning i svart som jag redan har i grå. Hittade några örhängen på Glitter och på Scorett hade dem tydligen 20% så då fick dem blå Le Coq skorna som jag spanat på ett tag också följa med hem.

Nu ska jag förbereda mig inför kvällen sen bär det av mot Södra Sandby!

Fredag, lördag

Igår skrattade jag nog så det räcker över hela helgen. Hämtade Johan vid halv åtta sen körde vi till Nova och hämtade ut min dator. Efter det skulle vi hem till Josse för att lämna tillbaka hennes husnycklar som jag råkat få med mig hem förra helgen. Påvägen dit varnade jag Johan lite lätt om att Josse inte riktigt är som alla andra även om hon är världens snällaste. När vi var utanför hennes hus började det ösregna och jag hittade ingen ordentlig parkering så jag ringde och bad henne komma ut istället. Fick till svar att hon precis kommit ut ur duschen så det kunde dröja ett par minuter. Bara en liten stund senare kom hon ut iklädd endast en handduk runt kroppen, en i håret och gummistövlar! (Och då bör det tilläggas att hon bor i ett höghus mitt i centrala Lund!) Jag höll på att dö av skratt, jag visste inte var jag skulle ta vägen. Hon tyckte nog också att det blev lite awkward för hon hade inte väntat sig Johan där. För att lägga fokus på något annat säger hon "Åh jag måste ha sex!" Ja... Josse i ett nötskal. Känns som att min varning inte riktigt räckte till.

Efter det körde vi inom Hemmakväll och sen hem till Johan och såg på Baksmällan. Jag har inte sett den sen jag såg den på bio men det är absolut en av dem roligaste filmerna som finns. Nu ska jag snart köra ut till Center Syd sen ikväll blir det förfest följt av avslutningen på White! Kommer bli great!