gnäll

Jag har typ inget liv längre. Det är bara jobb, jobb och ännu mer jobb, känns som jag är nära på att dö. Okej riktigt så illa är det kanske inte men näst intill. Det värsta är att komma hem från ett jobb, vara hemma ett par timmar och sen sticka iväg till ett annat jobb och komma hem mitt i natten. Sen ska man upp tidigt nästa dag och jobba såklart. Såg precis att jag skulle jobba fredag och lördagkväll också och det kan dem fetglömma. Det räckte att jag dubbeljobba 6 dar nu i förra veckan...

Tror inte jag har haft tid att skriva det men vi flög över Roskilde för några dagar sen vilket var ny en upplevelse. Ikväll blir det start i malmö så får se var vi landar då. Hoppas det är nära hemma så man i alla fall ligger i sängen till strax efter midnatt. Nä, usch vad jag gnäller. Jag ska vara glad att jag har jobb fast 4 stycken känns lite på gränsen till förmycket...Bilder från flygningen i Roskilde förra veckan.

Bittersweet

Äntligen e man hemma och lite till. Jobbet var inte alls så jobbigt som jag hade gått och inbillat mig. Det var faktiskt ganska trevligt och det hände en hel del sjuka saker men eftersom det finns en sak som kallas för sekretess så kan jag inte dela det med er. För er som inte vet så kan jag i alla fall berätta att jag har fått ett tillfälligt sommarjobb på ett gruppboende där det bor 8 äldre människor som drabbats av någon form av demens, den vanligaste är känd som alhzeimers. Vissa stunder kan man inte hålla sig för skratt och andra så vill man bara gråta...

Imorgon lär det bli fullt upp så jag tror jag får ta och lägga mig när jag skrivit klart. Mellan 8 och halv 3 ska jag vara på gruppboendet och klockan 5 börjar mitt andra jobb med luftballongerna (Om det blir fint väder men allt pekar på det än så länge). Det är rätt hårt det. Att gå från att vara hemma dag efter dag och dra benen efter sig, till att helt plötsligt ha tre jobb varav två är på samma dag men med en god natts sömn och en nypa optimism så ska det nog gå bra!

Sommarjobb

Första dan på jobbet och jag är nervös! Börjar klockan två så jag har inte tid att skriva mer men jag är hemma igen vid 9 så ikväll blir det uppdatering.