White

Gud så seg jag är idag. Var hos frisören klockan elva och jag bara satt där rätt upp och ner i tre timmar som en levande död. Jag orkade knappt vara trevlig så illa var det. Kan väl bero på att det blev så bra som det faktiskt blev igårnatt.

Hämtade Sosso på stationen klockan nio sen dumpade mamma oss hos Joppe där Petter, Emil, Rasmus och Josse redan var. Efter en stund kom Johan, Niklas och ett par jag inte vet namnen på. Vi spelade en massa olika kortspel, bland annat vattenfall och jag kom på regeln om att man inte fick kolla varandra i ögonen. Tårarna rann så mycket vi skrattade. Vid halv tolv promenerade vi till stationen där vi träffade Lotten, Viktor och lite annat folk från Kävlinge.

När vi kom till Malmö bestämde vi oss för att inta White och det var fantastiskt roligt på schlagergolvet. Träffade på ännu fler kända ansikten och jag lyckades, inte helt oväntat, göra bort mig totalt! Någon gång under kvällen fick jag dessutom för mig att jag behövde ringa någon så jag ringde och ringde men ingen svarade. Tillslut kom jag fram till Paulines röstbrevlåda och det var väl bättre än inget tyckte jag så där stod jag och snackade in på den i jag vet inte hur många minuter. Det hade jag helt glömt bort tills hon påminnde mig imorse... Halv fem på morgonen trillade jag och Sofie in hemma hos mig. Då hade vi även spenderat en timme på stortorget med att leta taxi!

Nej det var en riktigt, riktigt, riktigt rolig kväll! Tycker nästan att vi kör en utgång till på  White efter min tjejmiddag! Det här måste vi iallafall göra om Sofie!

By the way, jag har klippt mig (haha...)!

In i dimman

Ikväll blir det som sagt partaj med Sosso men även med ett gäng killar som jag varken har träffat eller umgåtts med på åratal. Ska bli spännande! På schemat står alltså förfest hos Joppe här i Kävlinge, därefter utgång i Malmö och jag håller tummarna för att det blir White istället för KB!

Imorgon är det frisören som gäller klockan elva och jag måste stå på mig för jag vet att han lär vilja klippa mitt hår men det kan han glömma, antagligen (jag har lite svårt för att säga nej). Det blir iallafall so long till min härliga utväxt!

Nu ska jag ta tag i mitt liv så att jag blir klar i tid. Ha en trevlig lördagkväll!

Melodifestivalen - MalmöOkej jag vet inte vad som hände på genrepet idag men det var något som gjorde att jag nästan kände att jag hade velat vara där ikväll också. Jag har alltid varit anti-schlager men nu har dem ju med riktig musik också!

Tänkte köra en kort resumé:

1. Sibel - Stop: En riktig färgklick! Älskade hennes klänning och låten var faktiskt riktigt bra. En av mina favoriter! 

2. Py Bäckman - Magisk stjärna: Oh My God! Herregud! Jag vet inte ens om låten var bra för jag kunde inte koncentrera mig så som hon såg ut! Tänk er en blandning av Ozzie Osbourne och David Bowie. Ingen vacker syn. I låten sjöng hon "God natt..." och jag tror att det var fler än jag som tänkte "Bara gå och lägg dig..."3. Neo - Human frontier: KÄRLEK! En svensk Mika både när det gäller musik, röst och utseende! Denna låten måste gå vidare!

 4. Lovestonde - Thursdays: Bara dålig. Jag minns varken refrängen eller uppträdandet. Riktigt B!

 

5. Anna Bergendahl - This is my life: I början tänkte jag gud va dryg låt men i refrängen hände det något som fick mina tårar att rinna. Verkligen forsa. Sen räckte det med att jag hörde snuttar av den (i genomgången) och så var det kört. Söt tjej med en röst som berör, hon får gärna gå vidare!6. Pernilla Wahlgren - Jag vill om du vågar: Det här är en sån låt som man lär sig utantill redan efter att ha hört den en gång. Visst var den bra men det känns som att man hört den förut (fast det är väl det som är grejen med schalger). Tror att den kommer gå vidare just för att det är Pernilla Wahlgren samt för att det var den enda schalgerlåten bland kvällens bidrag (och för att hon tvunget skulle ha konfetti!)

 

7. Noll diciplin - Idiot: Det är väl ingen typisk melodifestivallåt och det gillar jag men mycket mer än det vet jag inte om jag ger tummen upp för. Roliga killar med mycket energi. Slår vad om att dem kommer säga Tack som fan! efter att dem spelat sin låt.

 

8. Peter Jöback - Hollow: Jag minns faktiskt inte låten för jag blev bländad av hans skönhet. Det finns nog ingen vackrare person än Peter Jöback. Men jag minns att jag tyckte att texten var otroligt fin och de gröna laserstrålarna lyfte akten ännu mer.

 

Efter att alla hade uppträtt skulle dem fejka fram resultaten och vidare till globen var min favorit Neo. Det bådar gott! Och utan att avslöja för mycket kan jag berätta att man såklart fick se fortsättningen för Dolph och en akt som inkluderade många kända ansikten om inte mer kända låtar. Det var faktiskt riktigt roligt.

Just det, Måns och Christin var också där!