Off to the battlefield!

 
Kategori:

The A team

Dagens höjdare:
 
1. Fick hundra kronor i dricks, personligt rekord!
2. Blev anklagad för att vara nazist, också första gången! 
"- Ditt halsband, är inte det symbolen för den ariska rasen och vit makt? - ... Nä, det är bara en fågel!" Var tvungen att Googla det under min rast, vore kanske olämpligt att springa omkring med symbolen för nazityskland liksom men enligt min research hade det tyska nazistpartiets örn en swatstika i klorna, keep calm, inga politiska budskap här. 
Bläddrade genom tidningen under rasten, såg rubriken, blev överlycklig, läste brödtexten, stor suck: "Somaliskt bandylag i Borlänge"... Pass? 
 
Kategori:

Use the force!

Sommarrea, lönehelg och jobb. Har en känsla av att jag inte lär vara särskilt tuff halv nio ikväll. Måste ändå erkänna att det är lite skönt att kunna använda jobbet som en ursäkt, kommer man hem klockan nio på kvällen och ska jobba dagen efter är det i allra högsta grad en giltig ursäkt not to party. Känner att jag kan leva på midsommarafton ett par helger till.
 
Biljett, flyg samt hotell bokat. Star Wars Celebration here we come!  
Mark Hamill, Carrie Fisher, Peter Mayhew och Jeremy Bulloch, please, try not be jealous. Även R2D2, C3PO, Jango Fett och den unga versionen av Boba Fett lär vara på plats. Jag kommer springa runt som ett barn på julafton! 
 
Kategori: