OCD

Jag har drabbats av mani. För att kunna somna om kvällarna måste jag Youtube surfa i sängen med min Iphone. Först James Blunt - Carry you home, sen Guns N' Roses - November rain och sist Rod Stewarts - The first cut is the deepest. Det sjuka är att jag har haft problem med att somna de senaste veckorna men efter att ha lyssnat på dem blir jag rent groggy och slocknar direkt.

Christel fyllesmsa i lördags och frågade om det var mycket folk på Tegnérs, jag svarade att jag låg hemma och lyssnade på The first cut is the deepest. Haha. Det lät mer tragiskt än det var trots att det var lördag, en lönehelg. Och den låten handlar inte om att skära sig själv, iallafall inte för mig som älskar metaforer. Och Rod Stewarts hesa röst. Det måste vara den, James Blunts unika stämma och Axl Roses starka mix av mörka bastoner och höga falsettskrik som utgör det magiska sömnstoftet.November Rain är förresten min absoluta favoritlåt of all time.

Beautiful liar

Idag blir det Nova, middag och bio med mormor för att fira att hon fyllde 70 förra veckan. Ganska skönt att komma ut, här hemma är det kaos!

Jag kör MTV på två tv-apparater, lika bra när det är Beyoncé-maraton.

Axwell, Ingrosso, Angello & Laidback Luke

GUD vad jag blev danssugen av Take One igårkväll. Satt och diggade med till deras houseremixer och önskade att jag var varsomhelst utom hemma. Får se om det blir utgång nästa helg men jag ska ändå försöka hålla mig till helgen därpå då det antagligen blir både Laidback Luke och ett ordentligt födelsedagsfirande på Tegnérs. Laidback Luke ja. Jag vet att jag sa "Aldrig mer White" och när jag såg bilderna på FB från igår blev jag inte det minsta sugen men Luke är trots allt Luke och bra house-dj's finns det inte gott om här i skåne.