John Travolta

I fredags var det födelsedagsförfest hemma hos Lina för henne och Coffe. Dem bjöd på nachos och min favorit cheddardip! Ursäkta om jag krängde, jag kunde inte låta bli! Lite senare under kvällen provade jag, Sofie och Linda (av någon skum anledning) Linas tjejsnus. Haha, det var rätt roligt. Sofie klarade inte av det alls länge och satt och skrämde upp oss andra med att man kunde bli illamående och spy och grejer. Till slut tog även Linda ut sitt medan jag nästan glömde bort att jag hade mitt kvar. Vid elva stack vi tre ner till stan på den vanliga korgrundan. Innan allt stängde han vi möta upp Lina och resten utanför Tycho och en kort stund efter det kom Anton och hämtade mig eftersom jag skulle jobba dagen efter.

I lördags var det full rulle på jobb. Så mycket folk! Vi fick ha båda kassorna öppna där nere i stort sett hela tiden. Efter jobb hämtade Anton upp mig (igen, ja han är för snäll) och så körde vi hem till mig och åt taco! Vid åtta tiden körde vi in till Lund. Parkerade vid stationen och strosade genom stan, jag älskar Lund. Till slut kom vi fram till Mårtenstorget och fick höra en bit av "Hungry eyes" innan vi gick in på SF för att se på "Linje 123 kapad". Jag trodde inte att där skulle var något folk alls som gick på bio medan det var RixFm festival precis utanför men jag har nog aldrig sett så mycket folk där på en och samma gång tidigare. Vi trodde först inte att vi skulle få några biljetter...

Idag är det söndag och en riktig latdag eftersom jag har varit ledig. Nästa vecka däremot kommer att bli hemsk!

Ps. Anton nu vet jag vad jag ska ge dig i 20 års present! Jag tror du kommer gilla det... :D

Imorgon är det en ny dag

Jag överdrev inte igår när jag sa att det skulle vara mycket att göra på jobb idag. Jag gav järnet till klockan sex sen hade jag absolut ingen energi kvar. Och mina fötter värker. Dagar som denna kan man önska att man jobbade i en mindre butik där det säkert inte ens finns hälften så mycket att göra men samtidigt så flyger tiden iväg så länge man håller sig sysselsatt. Imorgon lär det bli reducering så det visslar om det. Bara på Acc. avdelningen hade jag fått tre sidor (!) så jag vill inte veta hur mycket det är till herr. Im gonna need some back up! Fick hjälp av Ida idag, hon är en riktig pärla! Sen tvingade Ingrid med mig in på Kicks under rasten och jag fick med mig en flaska hårinpackning från ett märke som heter Aussie med en söt liten kängeru på. Har aldrig använt eller hört talas om det tidigare men det skulle tydligen vara super, sen innehåller det australiensk persika och vem kan tacka nej till det liksom..?

Time is irrelevant

Idag blev det som sagt Malmö och riktigt svettigt. Måste ha varit över 25 grader idag och där kom jag stolpandes i mina svarta jeans... Det blev en hel del shopping, nya skor - vita skinnconverse från Radical Sports, en finstickad tunika från Zara, två kortarmade tröjor från Vero Moda, en kortarmad, blommig bolero från Zara, ett par svarta byxor också från Zara, puder och foundation från Make up Store, ögoncreme, läppsyl (haha) och så det viktigaste av allt: U2 's senaste album No line on the horizon. Har varit ute efter det länge nu men den har varit slut överallt men på Åhlens City hade dem ett ex kvar, nu har dem noll. När jag skulle ta tåget hem gick jag inom Espresso House och köpte en Vanilla Latte med Soymjölk och smaken förde mig genast tillbaka till New York även om den inte var lika god som Starbucks!

Imorgon är det back to work, kan tänka mig att där är mycket att göra...