Future folks

Pjuh. Jag är helt slut. Tror jag ställer klockan lite tidigare imorgon och packar då istället. Kan ändå inte bestämma mig för vad jag ska ha med mig nu.

 

Köpte en tunika från Gina idag. Eller det stod tunika på skylten men det skulle lika gärna kunna vara ett tält. Ett par tag med saxen sen börja det likna något (det syns inte att det är lite ojämt när den är på), perfekt till den höga långkjolen med 90-talsslits från H&M!Svårt att välja outfit när man inte vet vad det blir för uteställen. Halsbandet är också home made. Jag kan om jag vill!

Måste bara tipsa om The hidden war, eller The bang bang club som originaltiteln lyder. Såg den inatt och det är garanterat en av de bästa filmerna jag någonsin sett och jag har sett en del. Sen kan det ju hända att jag älskar verklighetsbaserade filmer som utspelar sig under apartheidsafrika men oavsett, se den! Starring svenska Malin Åkerman dessutom. Nu blir'e Desert flower och frukt!

Just do the Dada

Har flängt runt i halva stan, uträttat ärenden och lagat mat. Nu ska jag städa, pyssla och lyssna in så många Summerburst-tracks som möjligt innan det är dags att börja packa väskan, ta ett varmt bad och somna till en film i soffan.
Lika stolt varje gång jag tar mig tid att laga mat. Försökte göra nyttigare hamburgare med hälsosamt bröd (om det nu finns något sådant), smält mozzarella med krossad basilika och resterna från linsgrytan istället för potatis. Hallå matkoma!

All falls down

Onsdag. Försov mig, fick springa till bussen. AC'n ur funktion, svett. Bläddrade genom Metro, Kanye West. Uppdaterade telefonen, glömt bort pinkoden. Kom hem, gjorde vid mig och drog ner till TGIF's med resten av gänget.

onetruelove.High Five. Kunde iallafall tre av fyra siffror. Kan fortfarande bara tre av fyra siffror. Funderar på att memorera.I will be popular.Not funny dude.Papper under skon; 5/5 toasts!The plan was to drink until the pain's over, but what's worst; the pain or the hangover?

Idag har jag ungefär en miljon saker att hinna med innan morgondagens take off. Bis bald!