Shop til you drop

Okej, jag har varken tid eller ork att fota mina fynd som jag köpte i helgen men jag kan ju ändå berätta om dem lite kort bara för att jag inte har något annat att skriva. Jag hittade en väst på New Yorker i fuskpäls och oäktaläder för 250 kr. Den kommer bli riktigt snygg till mina höga Timberlandkängor som jag planerar att köpa nästa lön. Sen hittade jag ett snyggt tubtop linne i svart för 129 kr, en svart, kort jacka med paljetter och trekvartsarm för 399 kr och en grå väst för 129 kr, allt på mitt kära jobb, NY. Sen köpte jag även en exklusiv och snygg kjol med ord. pris på  2199 kr från Sand. I love it! Den ska jag ha på lördag. Sen hittade jag även en massa annat små skravs på NY oxå men inget som är värt att nämna.

Nä eftersom jag inte har något intressant att skriva överhuvudtaget ska jag gå o slänga mig på sängen, äta ostbågare och läsa FRIDA för första gången på 3 år.

over and out

Ursäkta uppehållet men jag har jobbat i non-stop och därför har jag iheller inget roligt att berätta. Men igår var jag och Anton och shoppade. Tänkte att jag kanske kunde visa upp mina fynd men det får bli ikväll när jag kommer hem från jobbet i så fall :)

Dress for the moment

Guuud, vad jag har ont i fötterna!
Igår jobbade jag i över 8 timmar i ett par trånga och obekväma skor och mina stackars fötter har fortfarande inte återhämtat sig. Idag kom lönen in på mitt konto och det känns inte helt fel. Tyvärr har jag räkningar för ett par tusen som vanligt och ett andra konto som skriker efter sparpengar så när allt är klart finns det inte så mycket att röra sig med trots allt. Men denna månaden har jag viktiga saker som jag bara MÅSTE köpa! Underkläder står högst upp på listan, tätt följt av en klocka och ett par tunikor. Idag ska jag spana vidare på New Yorker för igår blev det inte mycket tid över till det. Och ikväll ska jag hem till Anton och mysa för på lördag och söndag ska det jobbas igen.

Igår var det VIP-kväll på MQ! Själv har jag inget klubbkort där men känner man vakten så ;) Dom hade fått in riktigt snygga kläder faktiskt! Dock mest festkläder och mycket i svart och satin så det kändes lite "nyår" över det hela men det är väll snart dags att börja tänka på det oxå så det är ju inte helt fel.. Och igår var det tydligen säsongsavslutning på Heroes! Hur ska jag överleva?!