Superwoman

Jag har haft en bra ledig helg som inkluderat allt från mys och fest till träning och shopping. Idag har jag jobbat tio timmar med Evelina och direkt efter det körde jag till Lund för ett GympaExtrem-pass. Idag började höstschemat vilket innebär fler tider som passar mig. Imorgon jobbar jag tio timmar till sen är jag ledig två dagar och då ska jag och Pauline bland annat prova på Styrkeyoga kvart i sju på morgonen. Det ser vi fram mot...

 


Träningsvärk

Inte än men jag lär få...

Kände för en power walk imorse som ledde till min vanliga joggingrunda. Efter det kom jag hem och började läsa Cosmo träning & hälsa som jag fick av Johans mamma och blev sugen på mer så jag körde till Gerda hallen för ännu ett Gympastång-pass. Jag och tjugo seniorer... Haha. Det gav inte lika mycket som sist trots att jag avancerade till den gula stången så efter det hade jag tio minuter på mig att fixa ny parkeringsbiljett sen blev det en timmes spinningpass och där svettades jag så att det räckte till stångpasset också.

Time to hit the shower!

GympaStång

Trots att jag körde till Lund en halvtimme innan träningspasset skulle börja fick jag springa mellan bilen och parkeringsautomaten och in på Gerda. Dem andra hade redan börjat jogga när vi kom in men såfort jag snörat skorna var vi med i leken. Mitt i allt kom instruktören springandes och försökte visa mig och Pauline att vi skulle vända och springa åt andra hållet och få alla andra med oss men vi fattade ingenting haha.

Passet var roligt och jag kommer definitivt gå dit fler gånger men det finns ju mer än en anledning om jag säger som så... Haha. En sak som jag inte klarar av är folk som ska lägga till egna rörelser mitt i allt. Då kan jag inte sluta skratta. Sen ser jag knappast bättre ut själv, måste nog öva lite på koordinationerna. Aerobicbiten är inte min grej!