Giving up is always an option but never my choice

Föreläsning, shopping, sol och träning och jag tror minsann att det är plusgrader ute. Som cyklist har jag börjat bli väldigt uppmärksam på temeraturskiftningarna. 
 
Valde att träna på Möllan idag, det finns ju inget solarie vid hamnen, dels är gymmet fullt med kids. Det börjar bli frustrerande att jag inte kan springa och nu är det inte blåsor eller skoskav som hindrar längre, nu är det någon inflammation i min stortå som gör att jag knappt kan ha träningsskorna på mig. Vet av erfarenhet att det genast blivit bättre om nageln lossnat, problemet är bara att den inte är lös. Än... hehe. Läste om att man kunde operera bort tånaglarna, det kanske hade varit något! Det här är inte kul iallafall.
 
En annan sak som inte heller är så rolig är att jag råkat slå en dubbelknut på mina träningsbyxor och inte kan få av dem. Har kämpat i säkert en timme nu. Skulle kunna klippa upp snöret men det vore att ge upp and that's not in my character. 
I-landsproblem...
Kategori:

Folkrätten i ett nötskal

Jag känner mig lurad. Det där med mänskliga rättigheter verkar bara vara en vilseledande rubrik för vad som egentligen kretsar kring juridik och politik. Den här terminen kommer bli tuffare än tuff. Passade på att träna vid Universitetsholmen efter introduktionen även om jag måste påstå att jag föredrar Möllan alla gånger. Omväxling förnöjer!
Hälsosam middag i samband med juridikstudierna, which makes absolutely no sense: "Vi har tidigare redan delat in statsjurisdiktationen i tre typer, som vi kallar för legislativ, judikativ, respektive exekutiv jurisdiktion. Givet att immunitet är något som gör en stat förhindrad att utöva en jurisdiktion som man annars, normalt hade kunnat praktisera, så borde vi i konsekvensens namn också kunna tala om tre typer av immunitet, nämligen legislativ, judikativ och exekutiv sådan. Det kan vi inte." 
Dags att damma av uttrycket "Om jag inte klarar den här tentan hoppar jag av!"
 
Har läst fem av sex kapitel inför morgondagens föreläsning, nu blir'e Star Wars! 
 
 
Kategori:

Like is this for real? For real?

Är det bara jag som får överdrivet mycket reklam på Facebook från något som kallas modehus.nu? Anledningen till varför jag får det tycks vara för att ett gäng av mina vänner har like'at sidan men alltså... I find that very hard to believe.
Var tvungen att gå in och se efter om den var serriös and I'm afraid so. Den här dressen var utsedd till "Veckans klipp!"... 
Någon som har en sax?
Kategori: