Öppen lasagne och solnedgång

Vilken härlig dag det var idag! Jag gick ut  till bilen på lunchen för att hämta börsen och vilken chock jag fick! Det kändes som att vara utomlands, typ trettio grader och strålande solsken! Jag jobbade ju såklart men eftersom det är söndag och 100 % ob så känns det som att det kan kvitta. Efter jobb stack jag hem, tog en snabbdusch och bytade ut jeansen mot en klänning och sen körde jag till Lomma hamn för att möta upp ett par stycken från jobb. Vi satt på en ny restaurang som låg precis vid havet och åt medelhavsinspirerad mat. Mysigaste på länge!Imorgon är jag ledig men jag ska inte lata mig för det. Jag har planer!


"How will the Twilighters react? That's almost more exciting than the movie!"

Jag är riktigt dålig på att uppdatera just nu känner jag. Jag har helt enkelt inget intressant att skriva. Jag hade tänkt fota och lägga upp bilder här på bloggen av allt de jag shoppade när jag var i USA men det lär jag inte få tid till förrens på söndag möjligtvis. Nu ska jag snart sticka iväg och jobba och ikväll ska jag hem till Anton. Sen ska jag jobba lördag och söndag så det är så roligt mitt liv är just för tillfället.

En sak som gjorde mig glad i alla fall var att det nu är bestämt att det ska komma ut en fjärde film av Twilight sagan. Och snart är inspelningen av den andra boken New Moon klar, men enligt Perez är det mycket i filmen som skiljer sig från boken och anledningen till det är faktiskt lite skrattretande. I boken är Edward bara med i början och i slutet (ska försöka att inte avslöja för mycket) men i filmen ska han tydligen vara med både i början, mitten och slutet endast på grund av att Robert Pattinson blivit så populär som karaktären Edward och filmteamet inte vill göra fansen besvikna, haha?

Jag håller med Robert själv som sa att filmen antagligen får större effekt om han försvinner på riktigt och slutligen återvänder när man tror att det är försent och att författaren bestämt sig för att skrota honom. Jag hoppas i alla fall att dem har löst det på ett snyggt sätt och att dem inte har ändrat för mycket på orginalet  för den boken är nog den bästa jag läst. Jag satt som fastklistrad från sida till sida och anledningen till det var just för att det var så spännande allt det där med Edward. Var var han? Skulle han komma tillbaka? Och om han kom tillbaka, skulle det vara försent?

Panik

Idag hade jag lite ångest över att gå till jobbet eftersom jag är så lat men det släppte samtidigt som jag kom dit. Jag trivs så bra där enda nackdelen är egentligen att jag jobbar alldeles för lite. Jag hinner inte riktigt med allt som jag måste. Men i juni och antagligen i juli lär jag jobba heltid så då ska väll tiden räcka till.

Jag spenderade ett par timmar igår med att lägga upp bilder på facebook och kan det bli segare eller? Så jag han bara  lägga upp typ en femtedel av bilderna innan mitt tålamod tog slut. Idag var jag på det igen men då  var det ännu värre. Nu är det bara "sidan kan inte visas" som dyker upp istället. Så det lär nog ta ett tag men jag kommer ialla fall att lägga upp fler bilder på bilddagboken för det känns som att det går lite lite snabbare där.

Imorgon ska jag hämta upp Anton så ska vi köra till IKEA och Väla för lite shopping. Min säng rasade när Anton satte sig på den hahaha  (förlåt älskling) så jag behöver köpa nya ben till den. Sen har jag hittat ett par skor på scorette som jag verkligen vill ha!

Idag köpte jag sånt pulver från Alevo, sån måltidsersättning som jag tänkte att jag kunde ha på jobbet bara. Men fy fan! Usch, riktigt äckligt. Jag la in shaken i frysen för att se om den var godare iskall men så fort jag kände osen så började jag klökas och det hjälpte inte att hålla för näsan iheller. Så den åkte ut i vasken, frågan är bara vad jag ska göra med resten eftersom jag var så smart och köpte big pack.


Jag och King Kong uppe i Empire state bouilding