Pick a star on the dark horizon and follow the light

Fredagkvällen bjöd på lite annat än det som var planerat vilket enbart var ett plus: Emporia, middag på La Grappa och bowling(?!). 
Typ första gången någonsin jag vinner på bowling. Sen att det var en runda av flera samt att jag fuskade är inte det viktiga här. 
 
Lördagförmiddag och idag har jag en klassfest att planera. Ikväll blir det reunion för DiNova05, long time no see! 
 
Kategori:

Plant a little garden, eat a lot of peaches

Passade på att ta en shoppingrunda inför helgen, både Triangeln och Caroli har ju byggt om och öppnat upp nya butiker. Triangeln har blivit riktigt grymt och kan nog bli bland de bästa köpcenterna i Malmö när det står klart men Caroli imponerade inte det minsta trots bussreklamen. 
Älskade kofta från WERA på Åhléns City. Perfekt som ett mellanting istället för jacka innan det blir för kallt. 
Och så lite kurslitteratur. Internationella system, can't wait!
Precis tagit ett bad, dags att göra sig i ordning inför kvällsshopping och middag på Emporia.
 
Kategori:

But you're an animal, baby it's in your nature

Nästan så att man börjar känna sig bortskämd med alla lyckade utekvällar, knock-on-wood.
Så blev det kräftor den här sommaren också. Försökte intala Sofie att kräftor äter räkor:
"Gör dem?!" Haha. 
Efter mat, vin och spel drog vi ner för att inviga Atmosfär som vi tidigare bara imponerats av på avstånd. Skönt att sitta på en uteservering och kunna föra ett samtal på en normal ljudnivå vilket var lite kämpigare på ställe nummer två på Lilla torg.  
Gav bartendern fria händer och fick bland det godaste jag druckit i mitt glas. "- Vänta! Jag ska göra ett hjärta i min signatur bara för det! Så! - Vadå? Jag ser inget hjärta?" Klart man gör!
Och efter drinken på Mello Yello blev det en annan på Ètage följt av ett par cider och dans på gården under stjärnorna till en bättre dj i hatt. 
Och att vingla hem i högklckat blir så mycket lättare till musik. Var ett tag sedan jag tjatade ut Robin Thickes - Blurred Lines men förra helgen såg vi videon för första gången på efterfesten och oh my så skamligt. Det funkar!
 
 
Kategori: