I do it for the ones who got my back

Finns det någon stressigare period på året än den här? Jag får lite halvt panik på allt och alla men nu är jag ledig två dagar och det är mer än underbart. Julafton var rikitgt trevlig. Johan och en del av släkten var här och det blev julklappsspel, för många runder av Buzz och alldeles för mycket fotbollssnack. På juldagen var det julmiddag hos Johan sen gick vi ut på Tegners i Lund. Upptäckte Lazee nere i toalettkön och jag gillar den killen skarpt! Lite kul att ingen annan kände igen honom trots att jag sa att det var han. Så medan han var på toa frågade jag killen som stod utanför vem han var där med. Givetvis svarade han "Lazee" sen började vi sjunga "Do it". Haha. När vi kom upp sprang vi på Idol-Ola och ja, jag är inget stort fan eller egentligen inget fan överhuvudtaget men Sofie är ju rent galen i honom så jag lyckades övertala honom att ställa upp både på bild (film) och att säga hej till Sofie i telefonen. Resten av kvällen behöver vi inte gå in på men det hade kunnat bli riktigt roligt, musiken var bättre än den brukar vara och på vägen ut hörde jag Lazees uppträdande. Får ta igen det en annan gång.

Imorgon är jag som sagt ledig. Ska se om jag kan ta mig in till Malmö innan jag ska träffa Pauline och på kvällen blir det massor med mys.


På julen får man ta av det undre lagret

En dags ledighet gav inte mycket återhämtning. Snarare tvärtom. Jag vet inte hur mycket sömn jag ligger back men när man skrattar åt precis allting så är det nog en del. Det här har iallafall utan tvekan varit den långsammaste dagen på hela året. Jag har räknat minuterna, sekunderna. Julafton imorgon men eftersom jag jobbat hela veckan blev det inte mycket till julkänsla det här året heller. Men lite julklappar, god mat och gott sällska ska nog få bukt på det.

Jul eller ej, tveksamt om man vill ta av det undre lagret när det här är alternativen. Vi körde Fear Factor med körsbärslikören och rom&russinchokladen. Det visade sig att det faktiskt inte var dödligt.


Pust och stön

Jobbat tre dagar, ledig en, jobba tre till. 

Idag är alltså min sista ledig dag innan julafton. Fick gjort lite saker i Lund efter många om och men. Jag svor konstant från det att jag startade bilen tills jag stängde av den. Får panik på saktfärdiga bilförare, rödljus och på alla människor som envisas med att korsa gatorna. Skulle in på Pavement och tänkte att parkeringshuset mitt i mot var perfekt. Det var det inte. Var tvungen att köra upp till nionde våningen för att få en plats sen hittade vi inte dörren till trapphuset och när vi väl gjort det funkade inte hissen så vi gick hela vägen ner till plan ett (tyckte dock mer synd om kvinnan vi mötte på plan åtta som väntade på hissen med barnvagn...) och då visade det sig att där inte fanns någon entré så vi fick gå uppåt där bilarna kör till plan tre för det var tydligen markplan. Gud.

Sen körde vi vidare till Nova. Hundratusen människor. Körde hem efter en kvart. Nu måste jag varva ner med glögg och ett avsnitt av The Big Bang Theory innan det är dags att klä granen.