Zombietjejen_89

Att kastas in i ett tiotimmarspass efter att ha varit ledig i två dagar är inte nådigt. Blev lite häng med Tobbe och Martina innan VIP-kvällen drog igång och jag fick lov att gå hem men eftersom jag älskar Center Syd så valde jag att stanna kvar och Evelina körde dit på sin lediga dag. Det är kärlek. Köpte en parfym bara för att man var tvungen att köpa något. Naomi Cambell eller Kate Moss, minns inte vilken eftersom vi luktade på alla i hela sortimentet. Egentligen skulle jag ha köpt Armani eftersom jag vill ha deras "Water for life"-tygpåsar som hänger så fint i skylten. Istället fick jag en svart neccesär efter att ha lovat expediten att jag kommer använda den. Tveksamt i för sig men gratis är gott eller hur?

Fredag imorgon som den här veckan bjuder på jobb mellan 12-20 och filmkväll hemma hos Josse i Lund. På lördag är det dags igen, jobb till klockan 17 och utgång i Malmö. Lika bra.

What are words if they're only for good times?

3 745 935 visningar på en månad och jag står säkert för hälften. What are words med Chris Medina är det finaste jag hört på länge.

So far har jag hunnit med en långrunda med Pauline inom solariet, ringt två viktiga samtal och påbörjat en rensning av mina kläder och just den biten går väl sådär. Grejen är att jag har för mycket skit men jag kan knappt förmå mig att slänga något av det. Jag rensade ändå rätt ordentligt för ett par månader sen men på något vänster har det fyllts upp igen. Jag förstår inte. Vid fem blir det träning med Pauline och Ingela men innan det måste jag inom Nova för att se om dem har vårskorna som jag suktat efter sen i måndags.Jag har mer eller mindre gett upp...

Lata dagar är förbi

Jag antar att jag fortfarande har en del sömn att ta igen sen helgen för när klockan ringde kvart över tio visste jag knappt var jag befann mig. En kvart senare blev det en runda med Pauline och efter det cyklade jag ner till posten. Cyklade. Det var nog ett år sen sist. Det är inte bara positivt med körkort och bil, man blir alldeles för bekväm. Fick min deklaration idag! Resultatet var ju bättre än förra året men inget att hurra över. Jag får tillbaka 750 kronor haha. Jaja, så länge man slipper efterskatt så ska man väl vara glad. Har även skickat in min ansökan till programmet som jag egentligen hade planerat att påbörja till hösten, just for fun. Efter det passade jag på att rensa på mitt rum som jag egentligen skulle gjort i helgen men ja, you know... Hittade ett paket ciggaretter som någon måste ha glömt här på min födelsedag. Det känns konstigt att ha ciggaretter liggandes och inte vara helt nojjig över att någon kanske kommer "hitta" dem. Jag har aldrig varit rökare och i fredags var nog första gången som jag rökte en hel cigg i hela mitt liv. Haha, vad hände där liksom? Hittade också mina malariatabletter som är värda tvåtusen kronor och som har ett bästföredatum som går ut det här året. Det betyder alltså att jag måste ut och resa till ett malariadrabbat land innan årsskiftet. Nu kallar duschen eftersom jag svettades löjligt mycket på gympastång för någon timme sen.

Kanske inte den mest organiserade tjejen...

Men med lite Kanye West och Petter är inget omöjligt.