Onsdag

GUD! Vad jag inte orkar plugga mer! Känns som det är det ända man gör i vecka och det är så drygt! Känns som man går Nv eller något fast utan matten då..

Igår hade jag lite extra tid över iallafall så då åkte jag till malmö och köpte jeans, en tröja och lite smink och krämer.. Det är alltid kul när de e lön :)

Idag har jag bara pluggat hela dagen,  blev klar för nån timme sen och nu har jag inget att göra, absolut ingenting... Eller jo, jag har rätt mkt att göra faktiskt men det finns inget jag orkar. Skulle behöva tömma min bokhylla, ska måla och tapetsera rummet i helgen :) Dessutom ska jag till Arom med Josse, Sosso, Sara och Pauline, det ska bli roligt! :D

Nä nu får jag väll ta och göra ngt, msn skiten har inte funkat på hela dan ihäller.. : /

I Love You Darling <3

140741-44
The Gang! ;)                       - Jag tycker om er <3 :)

En sån jobbig dag

värsta dagen i skolan på länge. Började morgonen med svenska/historieprov om 1700-talet men de va ju tur att det gick bättre än förväntat iaf. Sen efter det hade vi engelska där vi skulle skriva en uppsats och sen ovanpå det ännu ett svenskaprov om två böcker vi skulle ha läst.. Hade kramp i händerna ett bra tag efter skolan och nu så har min bula på mitt ringfinger växt tack vare penntrycket!

Iallafall så efter skolan stack jag och Anton och simmade på Karlslundsbadet, 20 hela längder, och jag blev helt trött! Måste börja röra på mig mer..  Men de va så mysigt i bubbelpoolen, det orkar jag med än så länge iaf :)

Snart är det äntligen lov, så härligt det ska bli, men en vecka är för lite. Det är precis lagom för att man ska hinna vänja sig vid det i lagom tid som det är slut. Fast på lovet är det fett med mys och skoj som gäller och allt börjar redan imorgon, och imorgon börjar jag inte fråns halv 3 och slutar halv 4 ;)

I LOVE YOU! <3

140741-43 
Har gett Voltaire, som plågade mig på provet idag, en etreme makeover, söt!

Alla Hjärtans dag!

Och Johanna Sällström är död! Vem ska nu spela Linda i Wallanderfilmerna?
Hittade en artikel om henne som skrevs för 2 år sedan där det stod:

Snart är hon Linda Wallander med svenska folket.
Johanna Sällström, 30, har accepterat att hon kommer att bli megakänd.
- Om det blir för mycket får jag väl flytta utomlands, säger hon med ett skratt.

Så sorgligt..

Men idag är det ju oxå alla hjärtans dag :) har pysslat ett kort till min älskade och nu ska jag ta en snabbdusch innan jag ska ge mig iväg till stationen.


Älskar dig mer än allt, alltid!

140741-40 140741-42140741-41