My body don't lie, I'm out of my mindSäger som Winnerbäck; Jag har knappast lärt mig nått sen sist... He-He. Imorgon lär ni säkert läsa om nya skandaler, om inget annat reder vi ut några frågetecken från förra helgen en gång för alla sen lämnar vi det ämnet för gott. Off to work!

TAGGA'RÅ!

Sugar, we're going down

Dagens...

Första suck:
Inser att en miljon dagisbarn ska på just min buss.
Andra suck: Den kraftiga dagismamman sätter sig på min väska. Utan att märka det/bry sig.
Tredje suck: Hissen på jobbet går sönder mitt i om-möbleringen.
Första skratt: Ida får läsa mitt fylle-sms.
Andra skratt: Den andra Ida får läsa mitt fylle-sms.
Tredje skratt: Martina får läsa mitt fylle-sms.

Det har alltså inte varit jättemycket action på jobbet idag men det har vi vant oss vid. IMORGON däremot, jobbar jag de sista tio timmarna för den här veckan och ledig helg betyder bara en sak: All-in! (Förlåt Viktoria men det är visst ett bra uttryck!) Redan på bussen hem ska jag korka upp inför kvällens utgång på Kb och som jag har längtat, ni minns väl hur jag uttryckte mina känslor efter förra besöket? 

På lördag var det tänkt att jag skulle till Helsingborg och festa med jobbet men eftersom utgången verkar bli i Lund (...) säger jag pass på den! Istället har jag bjudit över några vänner för massa dricka och discodans inpå småtimmarna i min farliga stad. 

YouCam-minnen:Justin Bieber & Slagthuset varje lördag!

Satan vad jag saknar att träna. Har serriösa planer på att springa i Pildammsparken med LMFAO på söndag!

TAGGA'RÅ!

Frankly my dear I don't give a damn

På en skala mellan ett och tio får mitt beslut att skaffa Sydsvenskan en svag tvåa. Halv sex vaknade jag av att tidningskillen kämpade med att få ner tidningen genom mitt smala brevinkast. Trodde först att det var inbrott men var för trött för att resa mig. Och lycka till med att somna om efter det. Jag hoppas innerligt att man inte får tidningen på helgen...

Gick och la mig strax efter tio igår men när tror ni jag somnade? Kollade på klockan en sista gång vid kvart i ett. Hopplöst. Men jag drog faktiskt några kloka slutsatser om lördagens incindent och kom fram till att det för fan inte är hela världen. Fine, jag gjorde bort mig big time men det är inte som att det är första gången. Att lyckas skriva det där smset efter: En liter vin, fem starka groggar, två cider 7.0 och så många Redbull-vodka ute att jag tappade räkning är nästan mer imponerande!!! Borde kanske bygga en app till alla er som knappt kan stava på fyllan för jag lovar, det här smset är i en klass för sig! Vet ni vad, ni ska få se det samt få höra the uncut version om vad som egentligen hände för såhär i efterhand är det bara en rolig historia, och eftersom jag vet att någon annan än jag sprider det som en löpeld vill inte jag vara sämre. I söndags växlade jag mellan skratt och tårar, nu har fyra-dagars-ångesten lagt sig och förutom det faktum att jag inte lär visa mig ute i Lund på ett år så struntar jag i vilket. Så håll i hatten allihop, på lördag kör vi en analys a'la Fredrik Wikingsson!

Idag  vankas det ytterligare tio timmars jobb, känns ändå helt okej. Om man bara kunde vakna och må såhär bra varje dag!