YES!

Nu har jag flyttat över min blogg till publishme så därför har jag inte kunnat skriva något de senaste dagarna.

Har egentligen inget spännande att skriva förutom att jag precis har fått världens bästa jobb även om det bara är tillfälligt. Eftersom någon är sjuk får jag rycka in och den kommande veckan ska jag flyga luftballong och få betalt för det! Kan inte bli bättre. Mina enda arbetsuppgifter blir typ att skiva äpplen och ost, samt skriva diplom och det tror jag nog att jag ska klara av! Det kommer att bli great! :D

Skola snart med historia och filosofi, Jippie!

Bal på slottet

Balen var alldeles underbar! Har inte tid att skriva mer nu men massor utav bilder finns på www.sarapeder.bilddagboken.se .

image628

image629

BALDAGEN

Det är alltså idag den stora dagen infaller. Om jag ska vara ärlig så är det inget som jag sett fram mot så jätte jättemycket men nu när jag har fixat naglarna samt varit och blivit sminkad så börjar det kännas mer och mer och det blir bara roligare och mer spännande ju närmre klockan rör sig mot 7.

Sminket är som sagt på plats och gud vilken skillnad. Jag steg in på make up store i Lund osminkad och allmänt hängig, sen en timme senare gick jag ut som en festlig balpingla a lá Cameron Diaz. Haha, det sistnämnda var dock make upartistens påhitt för enligt henne så var jag fruktansvärt lik Cameron och hon tyckte att det var konstigt att jag aldrig hört det förut, well.. Hur som helst så blev jag jättenöjd med min sminkning medan min pappa tycke att det var hemskt! Killar har ingen som helst smak när det gäller sånt. bildet kommer på Söndag, nu ska jag förbereda mig inför frisören som jag ska besöka om en halvtimme!

image627

Ciao