Lilac wine

Jag erkänner att jag varit lite kass med uppdateringen men VIP-kväll, fredagsjobb och ohälsa känns som helt ok ursäkter eller?

Har känt mig matt hela veckan och nådde kulmen igår kväll. Skulle på after work nere på Lilla torg var det tänkt, istället blev det mjukisbyxor och Big Brother men jag klagar inte, tjejerna höll mig sällskap fram till nolltvå trots att jag inte bjöd särskilt mycket på mig själv."Du ser ut som en liten skolflicka!" Tack!

 

Skulle slå ihop Martinas redbull/vodka i en flaska och råkade ha lite vin... Fast inte om någon fick bakslag under nattens utgång, då säger jag som Shaggy "Wasn't me!"Mådde bättre när jag vaknade imorse och började beta av dagens lista med en runda på gymmet. Ingen bra idé. När jag kom hem mådde jag nästan lika dåligt som jag gjorde kvällen innan och fick ställa in resten av min lediga lördag inklusive planerna med Sofie tråkigt nog.

 

Istället blev det sängen och ett varmt bad,den spännande fortsättningen på skräcknovellen Slice of Sherry,en lugn stund i soffan,och en fransk långfilm under earth hour. Och nu när den är slut kan jag äntligen tända lampan för att "pudra näsan" (kändes lite overkill att ta med ljusstaken in i badrummet).

Ska gå och lägga mig igen och ställa klockan på kvart i ett. Missade ju säsongsavslutningen av The River tack vare VIP-kvällen i torsdags. Inte okej när man sett alla andra avsnitt. Jobb imorgon om Gud vill, ha en festlig lördagkväll!..

Rise and fall of Ziggy Stardust and the spiders from Mars

God morgon, torsdag, frukost och så vidare. Idag är det VIP-kväll @ work (kom!) och jag jobbar mellan 13-23.15 = Hej mamma & pappa! Tänker inte ta mig genom Malmö mitt i natten och bli rånad och raped. Jäkla Hasse Aro.Haha, Crown. Trodde det var nerlagt."Rutinerade gäster kallar det Slitage och herregud, vad de har rätt. Att gå in på Etagé är som att gå in i fucking Narnia, du kommer åldras typ 40 år"Death cab for cutie, Winnerbäck, Timbuktu, Eldkvarn, Familjen, Rebecca och Fiona, Albin Gromer och All out Dubstep. JAG VILL JU!!!

Your laugh is contagious

Känner inget flow med skrivandet idag så jag säger som Thåström "Låt dom regna" och tömmer mobilen på bilder:Last friday night. Like på papperstussarna man inte såg genom strumpbyxorna...Fat boy celebration.I'm feeling awesome! Dans till Danny Sudoku?Lifesaver.Pasta pesto med mamma på Vappi igår.

Ny vårjacka. Har moderiktigt snöat in på allt som är dramatiskt färg-fördelat. De runda solglasögonen, pottfrisyren och platåskorna ligger betydligt längre fram i min tid.Åh vad jag älskar alla meningslösa appar! Laddade även hem Skatteverkets deklarationsfunktion och fick det överstökat på ett par minuter. Imponerande smidigt.Fiskbullar i hummersås, kokt brysselkål och rädisor. Mina cravings är tämligen alternativa. 

Dagens highlights: Sällskap till morgonkaffet, Markus Krunegårds albumsläpp; Mänsklig värme samt dagens lyckade garderobsrensning.

Dagens sammanbrott: Tvättiden som jag planerat hela min lediga dag kring visade sig vara imorgon när jag jobbar, tv-reklamen för Watch the throne som gärna får vara historia och Efterlyst på tv3 som gjort att jag lär sitta vaken hela natten med den största kökskniven och telefonen inknappad på 112.