The walking dead

“You don’t get to do that. To walk into someone’s life, make them care, and then check out.” Vissa citat fastnar tydligen omedvetet.

Ingenting är allt

Ledig måndag, halleluja!

Hängde med Pauline igår. Lagade taco, försökte sätta upp en hylla och såg på The walking dead.

 

Det där med hyllan gick väl inte så bra. Vi kunde inte ens få ihop borrmaskinen. Pauline ringde sin pappa som försökte förklara hur vi skulle göra men gav upp och bad oss googla det. Tillslut ringde jag min pappa som försökte förklara hur vi skulle göra men gav upp och bad oss googla det han också. Vi provade googla men det fanns inga instruktioner om hur man skulle få borret att fastna i maskinen. Paulines pappa sa att till och med hennes lillebror (som är typ elva år) visste hur man gjorde så tillslut ringde vi till honom. Det hjälpte inte det heller. Efter det gav vi upp och åt kladdkaka framför The walking dead istället.Vi satt säkert men den jä*la borrmaskinen i en timme. Tillslut såg mitt finger ut såhär. Aj.Idag har jag tränat och solat så jag blivit lika rosa som min träningsbh.

Nu ska jag ta tag i lite andra saker med Eric Amarillos - Halleluja i bakgrunden.

I gave you my loyalty, made you royalty

Åkte nog skåne runt med familjen igår. Hade nästan glömt hur påfrestande men otroligt roligt det är att umgås så tätt. Kvällen bjöd på rödvin med vännerna, drama, en lång kö och sparade pengar."Do not disturb, I'm gaming" min bror och jag är nog lika nördiga fast på vars ett håll.Var bland annat på en bilskrot (?) men jag och min syster vägrade lämna bilen. Vad är det egentligen för människor som bor utanför städerna? Såg knappt skillnad på männen och kvinnorna. Måste vara en annan ras.Det här säger allt. Min syster höll på att avlida när hon varken kunde ringa, smsa eller Facebooka. Jag lyckades behålla lugnet.Vet ni vad? Jag drack aldrig ens upp mitt rödvin. Och Lady killern lät jag stanna hemma. Framsteg!Vi var utanför iallafall. Alltid något.Nackdelen med dyrt porslin är att det går sönder precis lika lätt som allt annat.Någon i Paulines trapp hade satt upp den här lappen vid porten igår. Sen hade någon skrivit längst ner "Du som skrev den här lappen, ring mig på ****" Pauline var lite nervös över att den kanske var riktad till henne och bad oss lyssna på vilken volym hon hade spelat natten innan. "Det här är väl inte så högt?! Eller?" Sen imorse när jag skulle slänga reklamen som ramlat in såg jag en likadan lapp och läste texten från RixFm längst ner. Så himla klockren! Dock fanns det ett par bittra tanter och gubbar som inte tyckte att skämtet var lika roligt enligt Aftonbladet. Någon hade nästan fått en hjärtattack och en annan skulle göra en polisanmälan. Herregud, ha lite humor! Haha.Slog vad med mamma om att det visst är smakskillnad på ekologiskt kaffe och vanligt. Ja... Inte för att byta ämne men gulliga underlägg va? Poul Pava "Barnet i os alle" och jag älskar dansk design!

 

Det har sagts att jag är en perfektionist vilket jag förnekat. Men. Det kanske ligger något litet i det ändå. Upptäckte att det nästan är samma typsnitt på olivflaskan som på kaffepaket som dessutom går i guld och grönt precis som mitt kök och bestämde mig för att låta det stå framme och smälta in så bra som det gör och liksom låtsas att jag "glömt ställa undan det"... 

 

Det tog en halvtimme att bestämma mig för om jag verkligen kunde ha rosa underlägg men det gröna i kronan avgjorde. Att välja julstjärna tog ännu längre tid. Vit eller silver? Det blev en vit thank god för när jag kom hem var det ganska självklart. Observera hur Iittala skålarna matchar det mörkbruna i tavlan ovanför, hur den silvriga ramen kommer igen i listerna kring köksskåpen och hur det vita porslinet jobbar med kaklet. Jag antar att ni vinner, här lämnas inget åt slumpen.

Dagens låt: Jay-Z & Kanye West - Why I love you, som inte spelades tillräckligt högt i solariet.