Be sure before you close that door

Ligger inne med några minst sagt intensiva dagar just nu. Skulle ju vara ledig tre dagar i rad och sköt fram alla nödvändiga grejer till idag. Inte så smart med tanke på att jag likväl ställde upp på att jobba extra. 
Efter frisörbesöket igår han jag hem och vända innan jag åkte ner i stan för ett varv på Triangeln med Pauline. Ett par timmar senare blev det Lund, middag och fika hemma hos Cornelia. Kom hem vid mindnatt och skulle upp tidigt för att jobba på Entré idag. Hade inte förväntat mig så mycket action som där ändå var, tydligen lägger över hälften av butikerna ner = utförsäljning = kaos. 
Passade på att handla presenter när jag slutat. Var hemma hos Christel och firade henne ikväll men så var jag bjuden till Ida imorgon också då jag redan är bortlovad så det fick bli dubbelt upp.
Trevlig kväll indeed! Går tyvärr alldeles för långt mellan gångerna men när vi väl ses, alla gamla Lödde-New Yorkers, känns det ändå som om det var igår. 
Nu är jag så trött att jag skulle kunna somna på stället. Ska låta Céline Dion sjunga klart de sista verserna medan jag borstar tänderna. Jobb imorgon följt av ännu ett födelsedagsfirande. Hard knock life. 
Kategori:
Kommentera inlägget här: